BiH
82

Javni doček Nove godine u Tuzli sa Amelom Ćurićem

Piše: A. K.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Program za javni doček Nove godine na otvorenom u Tuzli zvanično je sastavljen. Tuzlaci će najluđu noć moći provesti na Trgu slobode, a sve prisutne će između ostalih zabavljati i popularni bh. pjevač Amel Ćurić, potvrđeno je za Klix.ba.

Kao pokrovitelj zabave u najluđoj noći potpisuje se Grad Tuzla, a za organizaciju je zaduženo Udruženje samostalnih obrtnika Tuzle.

Kako je za Klix.ba potvrdila sekretarica Udruženje samostalnih obrtnika Tuzle Slađana Jovičić, pored popularnog bh. pjevača Amela Ćurića, prisutne će zabavljati još i bendovi Retro i Full House, zatim tuzlanski pjevač Muhamed Nalić Hame te Tuzlanski tamburaši.

"Ovogodišnja zabava će biti drugačija u odnosu na prethodni doček. Program počinje u 21 sat i trajat će najvjerovatnije do dva sata iza ponoći. Pored muzičkog programa prisutni će imati priliku uživati u nagradnim igrama i slično", kazala nam je Jovičić.

Doček nove, 2017. godine na tuzlanskom Trgu slobode upotpunit će i novogodišnji bazar pod nazivom "Zimska čarolija" koji je danas zvanično otvoren.

"Zimska čarolija" donosi bogatu ponudu tradicionalnih proizvoda, rukotvorina i tipičnih gastro proizvoda, kao i zabavnih sadržaja za najmlađe sugrađane.