Komentari (643)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ziva bila Jasna Ultimaracio iznad svega
Seka na aparatima.
BRAVO DINO, NE DAJ SDA TENDERASIMA DA OPET KRENU SA PLJACKOM I UNISTAVANJEM KANTONA SARAJEVO. PREKO 70% NARODA JE GLASALO PROTIV SDA NA ZADNJIM IZBORIMA. ZELJKO I SCEPAN SU POLITICKI MRTVACI, A USKORO CE I SDA BITI POMETENA NA IZBORIMA. SAMO NE DOZVOLITE OPET BAKIROVIM SPAVACIMA DA SE UVUKU U KOALICIJU SA VAMA, PA DA OPET IZDAJU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sasvim logična odluka ipak je ona dijete uglednog profesora a ne nekog zatvorenika ni novopečenom privrednika. Sjetite se da ni njen otac nije savijao glavu pred ovim........... I ostao je gospodin do kraja života. Respekt.
Svaka čast, poštenje na prvom mjestu a ne kao podguzne dvolične muhe svojih licemjernih lidera.
Očekujem za Jasnu isti recept na stranicama Avaza kao i za našeg Boookiiira :) Smiješi joj se u najmanju ruku PornHub uradak :) BTw, svaka čast osim otkud sa Fahrom, ona Jusko i ona mala iz Japana ?!
polovnjaca nasla decka, treba je razumjeti. emocije su emocije :)
Dobro bi bilo da gospoda iz slučaja "PEČAT" pogledaju komentare i prebroje lajkove te da se lijepo povuku. Ovdje je glas naroda !
B R A VO , B R A V O, B R A V O ! Jasna Duraković , bosanskohercegovačka moralna vertikala !
Raja,stvar je vrlo jednostavna.Neće iver daleko od klade.Prezime Duraković vam sve govori.Krv nije voda.
Raja,stvar je vrlo jednostavna,neće iver daleko od klade.Dobro je poznato prezime Duraković stoga krv nije voda.
Bravooo Jasna !
SPODOBA 🤣🤣🤣🤣🤣
Osnova svega jeste ono što ponesemo iz kuce, JASNA je jedini svijetli primjer u današnjem sivilu !!!!!!
JASNU velikim slovima za PREDSJEDNICU politike su slične koriste za ostvarivanje različitih ciljeva ali moral i dignitet se ničim ne može zamijeniti Svaka cast
Ima baš jaku fotku za Fejs profilne, možda i na Insta story da podijeli! Heheh https://youtu.be/0Xq6jEmYOII
I otac joj je Bošnjake, razoružane i raspamećene Srbima na pladnju poslužio.
Bravo