BiH
0

Izvučeni dobitnici nagradne igre ''Ostvari san, osvoji stan'' u Super Konzumu Ložionička

Sponzorirani članak
Pristiglo je više od 200 000 nagradnih kupona, a u subotu je izvučen 131 sretni dobitnik.

Prvi dan vikenda donio je sreću i obradovao vjerne kupce Konzuma BiH koji su učestvovali u nagradnoj igri ''Ostvari san, osvoji stan'' koja je upriličena u Super Konzumu Ložionička. Izvučeni su dobitnici 131 nagrade, a najvrijednija nagrada, stan u Sarajevu pripala je Jadranki Kasumagić.

"Kada su me nazvali iz Konzuma i saopćili da sam dobitnica stana, bila sam u stanju šoka. Nisam mogla vjerovati da se jedna obična subota moze pretvoriti u najljepši dan u životu. Ono što mogu reći jeste da sam bila lojalna kupovini u Konzumu i tako će biti i u budućnosti. Hvala još jednom, nemam više riječi, presretna sam", kazala je Jadranka Kasumagić.

Pored glavne nagrade, Konzumovi kupci osvojili su i 100 poklon kupovina, 10 Apple iPhone 7 32GB Black i 20 vikend putovanja za dvije osobe u hotelu Park na Bledu.

Izvlačenje dobitnika bilo je upotpunjeno muzičkim sadržajima, a sve posjetioce zabavljao je Berin Buturović. Najmlađi su uživali u lumfastičnoj zabavi. Imena svih dobitnika bit će objavljena na zvaničnoj stranici Konzuma BiH, a u narednim danima bit će upriličeno i uručenje nagrada.