{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvještaj o izvršenju budžeta na sjednici Vlade FBiH

F
26.8.2008. u 14:23
0
0
Izvještaj o izvršenju budžeta na sjednici Vlade FBiH
0
Izvještaj o izvršenju budžeta na sjednici Vlade FBiH
Izvještaj o izvršenju budžeta Federacije BiH za prvo polugodište ove godine bit će razmatran sutra na sjednici Vlade FBiH u Sarajevu.
Na prijedlogu dnevnog reda, između ostalog, je i Prednacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o krivičnom postupku Federacije BiH te Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poticaju razvoja malog gospodarstva s prijedlogom zaključaka.

Očekuje se izjašnjavanje i o Prijedlogu odluke o utvrđivanju općeg interesa za izgradnju autoceste na trasi koridora 5-C na dionici Svilaj-Odžak te Mostar Jug-Bijača.

Vlada će razmatrati i Izvještaj o realizaciji plana privatizacije i aktivnostima Agencije za privatizaciju u FBiH za period januar-juni ove godine, Informaciju o vanjskom i unutrašnjem dugu FBiH sa stanjem 30. juni ove godine.

Na predloženom dnevnom redu je i Prijedlog rješenja o imenovanju komisije za dug, Informacija o stanju na lokacijama CIPS projekta s Prijedlogom zaključaka te Informacija o toku realizacije "Programa razminiranja 2008. - faza X" za razdoblje od 21. januara do 30. juna ove godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: