{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvještaj o izvršenju budžeta na sjednici Vlade FBiH

F
26.8.2008. u 14:23
0
0
Izvještaj o izvršenju budžeta na sjednici Vlade FBiH
0
Izvještaj o izvršenju budžeta na sjednici Vlade FBiH
Izvještaj o izvršenju budžeta Federacije BiH za prvo polugodište ove godine bit će razmatran sutra na sjednici Vlade FBiH u Sarajevu.
Na prijedlogu dnevnog reda, između ostalog, je i Prednacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o krivičnom postupku Federacije BiH te Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poticaju razvoja malog gospodarstva s prijedlogom zaključaka.

Očekuje se izjašnjavanje i o Prijedlogu odluke o utvrđivanju općeg interesa za izgradnju autoceste na trasi koridora 5-C na dionici Svilaj-Odžak te Mostar Jug-Bijača.

Vlada će razmatrati i Izvještaj o realizaciji plana privatizacije i aktivnostima Agencije za privatizaciju u FBiH za period januar-juni ove godine, Informaciju o vanjskom i unutrašnjem dugu FBiH sa stanjem 30. juni ove godine.

Na predloženom dnevnom redu je i Prijedlog rješenja o imenovanju komisije za dug, Informacija o stanju na lokacijama CIPS projekta s Prijedlogom zaključaka te Informacija o toku realizacije "Programa razminiranja 2008. - faza X" za razdoblje od 21. januara do 30. juna ove godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: