{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izmjene u odvijanju trolejbuskog saobraćaja zbog subotnjeg derbija

22.7.2016. u 14:38
4
34
Izmjene u odvijanju trolejbuskog saobraćaja zbog subotnjeg derbija
4
Izmjene u odvijanju trolejbuskog saobraćaja zbog subotnjeg derbija
Zbog subotnjeg gradskog derbija između ekipa Željezničara i Sarajeva na stadionu Grbavica, doći će do izmjene režima trolejbuskog saobraćaja, javljaju iz GRAS-a. U nedjelju izmjene i u odvijanju autobuskih linija koje polaze sa Baščaršije.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Linija Otoka-Dobrinja jedina će biti u funkciji 23. jula u periodu od 18 do 23 sata, dok ostale linije neće saobraćati.

Pored ovoga, zbog održavanja manifestacije Visojevica, režim odvijanja autobuskog saobraćaja u nedjelju, 24. jula bit će izmijenjen, a u pitanju su dvije autobusne linije koje polaze sa Baščaršije.

Linija 51, Baščaršija-Vratnik neće biti u funkciji.

Linija 52 Baščaršija-Faletići i linija 55 Baščaršija-Sedrenik u periodu od 7.30 do 8.30 polazit će sa stanice Vijećnica, a saobraćat će preko Darive, stoji u saopćenju.

Iz GRAS-a je saopćeno i kako je period važenja besplatnih penzionerskih kupona za javni gradski prevoz sa naznakom oktobar-decembar 2015. produžen do 25. jula.

U toku je izdavanje novih besplatnih kupona za penzionere sa minimalnom mjesečnom penzijom, a dežurno prodajno mjesto Ćumurija u subotu će raditi od 8 do 13 sati.

Prilikom preuzimanja besplatnih kupona potrebno je na uvid donijeti iskaznicu, original ček od penzije od maja ili juna 2016. godine, kao i ličnu kartu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: