{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja 8., 9. i 10., juna

8.6.2012. u 19:11
0
0
Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja 8., 9. i 10., juna
0
Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja 8., 9. i 10., juna
GRAS obavještava korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog radova na rekonstrukciji tramvajske pruge 8., 9. i 10. juna 2012. godine od 23:00 do 05:00 sati biti na snazi izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza.
Autobusi koji putnike prevoze umjesto tramvaja na relaciji Skenderija – Baščaršija – Skenderija neće biti u funkciji, a autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja umjesto sa Vijećnice polazit će sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Skenderija – Trg Austrije saobraćat će trolejbuskom trasom.

Također, iz GRAS-a obvještavaju korisnike da će u skladu sa obavještenjem JP Ceste Federacije BiH, a zbog izvođenja radova na rekonstrukciji nadvožnjaka u Blažuju od 7.6.2012. godine pa do završetka radova (predviđeno 90 dana) autobuske linije br.28 Ilidža – Rakovica – Kobiljača, 30 Ilidža - Hadžići – Drozgometva, 33 Ilidža – Tarčin – Vukovići, 46 Ilidža – Vlakovo, te minibuske linije br.75 Ilidža – Mokrine - Zabrđe i 84 Ilidža – Miševići u smjeru prema Ilidži mijenati trasu i saobraćati brzom cestom do Ilidže.

Istekom razloga za ovu izmjenu u odvijanju javnog gradskog prevoza saobraćaj na navedenim linijama bit će uspostavljen uobičajenom trasom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: