{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja 8., 9. i 10., juna

8.6.2012. u 19:11
0
0
Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja 8., 9. i 10., juna
0
Izmjene u odvijanju javnog gradskog saobraćaja 8., 9. i 10., juna
GRAS obavještava korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog radova na rekonstrukciji tramvajske pruge 8., 9. i 10. juna 2012. godine od 23:00 do 05:00 sati biti na snazi izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza.
Autobusi koji putnike prevoze umjesto tramvaja na relaciji Skenderija – Baščaršija – Skenderija neće biti u funkciji, a autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja umjesto sa Vijećnice polazit će sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Skenderija – Trg Austrije saobraćat će trolejbuskom trasom.

Također, iz GRAS-a obvještavaju korisnike da će u skladu sa obavještenjem JP Ceste Federacije BiH, a zbog izvođenja radova na rekonstrukciji nadvožnjaka u Blažuju od 7.6.2012. godine pa do završetka radova (predviđeno 90 dana) autobuske linije br.28 Ilidža – Rakovica – Kobiljača, 30 Ilidža - Hadžići – Drozgometva, 33 Ilidža – Tarčin – Vukovići, 46 Ilidža – Vlakovo, te minibuske linije br.75 Ilidža – Mokrine - Zabrđe i 84 Ilidža – Miševići u smjeru prema Ilidži mijenati trasu i saobraćati brzom cestom do Ilidže.

Istekom razloga za ovu izmjenu u odvijanju javnog gradskog prevoza saobraćaj na navedenim linijama bit će uspostavljen uobičajenom trasom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: