{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izložba radova učenika aranžerskog smjera Srednje trgovačke škole

S
16.4.2011. u 15:03
0
3
Izložba radova učenika aranžerskog smjera Srednje trgovačke škole
0
Izložba radova učenika aranžerskog smjera Srednje trgovačke škole
BBI Centar
Učenici aranžerskog smjera Srednje trgovačke škole u Sarajevu će se u nedjelju, 17. aprila, u podne na Trgu Djece Sarajeva ispred BBI Centra predstaviti izložbom svojih idejnih rješenja za uređenje izloga i promotivnih plakata.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Uz izložbu će biti organiziran i info-punkt kako bi roditelji i budući srednjoškolci mogli dobiti što više informacija o zanimanju aranžer i bliže se upoznali sa kvalitetnim radom ove škole. Učenici žele predstaviti ono šta su uradili u okviru nastave aranžiranja, te pokazati potrebu za ovim zanimanjem. Učenici aranžerskog smjera pozivaju sve da pogledaju izložbu njihovih radova, posebno one koji su tek završili osnovnu školu i razmišljaju o odabiru budućeg zanimanja.

"Profesionalno uređeni izlozi doprinose općoj slici jednog grada. Na zapadu je potreba za profesionalnim aranžerima sve veća, a i kod naših trgovaca sve više raste svijest o tome koliko lijep izlog ne predstavlja samo 'mamac' kupcima, već je to i dio imidža jednog grada", kažu učenici aranžerskog smjera u pozivu na izložbu.

"Kroz kreativni rad na časovima aranžiranja, istorije umjetnosti i drugih predmeta učimo kako da kreiramo izgled izloga i čitavih enterijera, što nam daje preduslove za zanimanje od kojeg vjerujemo da ćemo nakon završene škole, uz naše zalaganje, moći živjeti", ukratko opisuju svoj smjer.

Izložba i info-punkt će trajati od 12.00 do 14.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: