Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste KCUS rijesili promptno
Hvala Bogu,jos bi grcali u dugovima da nije Sebijine čvrste ruke
kad se lider jedne nacionalističke stranke poziva na sve gradjane i njihove interese jel i vama nešto smrdi?
SDA sabotira pregovore. Mi sabotirajmo BiH
Vas obadvojicu treba poslati na smetljiste istorije. Od nastanka Bosna nije imala vecih parazita.
Ovo je mig nekog od moćnika sa svjetske scene, vrlo vjerovatno se traži način potpunog potapanja uzp politike u BiH i hoće se na bilo koji način to "razblažiti" angažmanom ostalih stranaka i stranih predstavnika u savjetodavnoj ulozi. Sve u svemu, Čovke - pakuj kofere, po svemu sudeći
Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred Središnjim spomen obilježjem poginulim hrvatskim braniteljim Kreševa te molitvom za duše poginulih koju je predvodio kreševski župni vikar fra Nikola Pejčin, u Kreševu je obilježena 28. godišnjica početka agresije Armije R BiH na ovu srednjubosansku općinu.
Pravo rješenje. Svi skupa za sto, pa dogovor
I SDA je sa Bakirom iscrpljena.
Došlo iz guzice u glavu ,da nije malo kasno riđane,pravio si cirkus po kafanama minimizirao državne organe i parlamentarno uređenje pregovarajući sa neprijateljima i time im pokazivao važnost državnih institucija košta će debelo tvoju bezmudu uhljebsku mafiju.
Smjeo bih se kladiti da su se oni vec dogovorili oko svega a da ovo sto rade putem medija je samo da ljudima zamazu oci. Bas se pitam sto li sada spremaju da narodu podvale.
Zašto se samo dvije stranke raspravljaju oko izbornog zakona? Ostale boli dama za to pitanje, il’ svaka nas hebe temama koje im odgovaraju?
Bože koji kreteni. Ne zna se koji je gori. Pa treba uzeti govnavu metlu i rastjerati ih sa političke scene za uvijek. FUJ bandita. Samo im nedostaje brat Dodik i pravac KPZ Zenica po svim svojim ratnim i poratnim zaslugama. Samo ovi sa slike imaju par stotina godina zatvora.
Ode Sebija sa mjesta direktorice odmah u ponedjeljak.
Čuj sve stranke!? Zašto onda postoje parlamenti, glasovanje, izbori na kraju krajeva? Izetbegović se boji preuzeti odgovornost pa širi priču na ostale stranke.
Pametan potez, jedino što je ovo davno trebalo biti odrađeno. Javno i transparentno se izjasniti i iznijeti sve na vidjelo, pa neka javnost i međunarodne institucije procijene ko je u pravu, a ko ne. Lijepo složeno, nadasve argumentovano... samo tako se može sa UZP-ovcima i genocidašima, ali i fgrovcima i komunjarama.
Samo još oni što umjesto potpisa stave otisak prsta vjeruju u vašu nacionalnu podvalu. Briga me za izborni zakon. Jedini zakon koji nam treba je obavezno elektronsko glasanje. Da skinemo vaše čobani sa vlasti i probamo spasiti što bar malo ekonomije.