Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je narod uvidio s kim ima posla i da ce na narednim izborima izglasati promjene kao sto su se desile u KS! Fahro Bakir Covic Dodik oni sigurno nece ni u EU ni u NATO , jer tamo vlada vladavina zakona i tamo se pita odakle kuca od 5 miliona, odakle toranj, kako zena direktorica ??? zato ljudi pamet u glavu nemojte padati na nacionalisticke price.
predsjedavajući Doma naroda, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda, predsjedavajuća Zastupničkog doma, zamjenik predsjedavajuće Zastupničkog doma.... nije ni cudo sto smo najveca bijeda u Evropi pored ovih bespotrebnih funkcionera sto hapaju i lijevom i desnom!
ima li IKO da ih makne sa politicke scene???
Ima li tu medju njima ijedan istinski patriota koji voli BiH i sve njene gradjane vise nego ista drugo?!?
Samo im ne treba dozvoliti izborni zakon jer su ga tako napravili da hdz sda i snsd vladaju naredni 40 godina.Po cijenu sukoba gradjanski nikako im se to ne smije dozvoliti.
Naj jednoj strani zločinački sda ,hdz snsd sbb a na drugoj strani iskreni bh patrioti sdp ,naša stranka,narod i pravda,hadjikadić i svi oni koji su spremni stavit potpis na budući bh blok.
POGREŠAN NASLOV !!! Trebalo je o "nefunkcionisanju Parlamenta BiH" !!!
desnica na vlasti preko 25 godina !!!...to nema nigdje u svijetu niti ce kad biti..samo zaostao narod bira ovako nesto...vjerovatno nije bolje ni zasluzio...
@jasamjatisiti Ne moze "narod" nikad dobiti protiv iskusnih sibicara. Svi izbori do sada su nastimani i tu nema dvojbe. Jedino elektronsko glasanje "jedan gradjanin jedan glas" moze donijeti neku promjenu i skidanje sa vlasti doticne gospode trajnih izbornih pobjednika.
Taman pomislis nesto ce se promijeniti....i opet dobijes SDA glasace, SNSD glasace, HDZ glasace. Kako ste izbrali tako ste i dobili...da sedam da 7 mjeseci nema ni vlade osim lafo onih u tehnickom mandatu. A plata redovna....Jednog dana ce nekom puknut film.
evo stigli domacini
Dugo Bakir bi na Birou, 5-6 dana
Je.e se njima za Vas.....sastali se da se dogovore koliko ce Vam para jos uzeti ......koga ste Vi izabrali .....:(
Zamjenik zamjenikovog zamjenika
Vidi face u Dragoslava Covica i koji pogled serijskog ubice