Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKI DAN ZA BIH! 🇧🇦❤
Svi mi znamo da je SDA i naš lider Bakir Izetbegović najviše zaslužan za ovaj Valentinov potez. HVALA SDA HVALA VALENTINE HVALA BAKIRE 💚💚💚💚🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
1:0 90' Strijelac Inzko
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo Bakire.
Ovaj zakon nece nista postici, samo ce produbiti podjele. I ne samo sto nece nista postici, niko ga ziv nece postovati.Evo uvjericete se veoma brzo. Ovo jedino odgovara politicaraima, pa i samom Dodiku, jer ce stalnim negiranjem samo prikupljati nove glasove ljudi koje je osiromasio. Njevjerovatno je da islamizovani Srbi ne mogu da shvate, da je sa ovim zakonom samo dat odlican materijal za pobjedu Dodika na narednim izborima.
NE POSTOJI "ČASNI DIO" SRPSKOG NARODA. SVI SU ONI ISTI!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne slažem se sa tobom Bakire, srpski narod je demokratskim putem izabrao da sprovede i počini genocid, tako da se danas svi njihovi političari bune jer im je uskraćena mogućnost da ga negiraju, "časni dio srpskog naroda" i ako zaista postoji je veoma nečujan.
Hrvat sam i odnos Izetbegovića prema Srbima mi nije glavno životno pitanje.Ali spominjati časni dio srpskog naroda što Srbe definira kao narod čiji je samo jedan dio časan i pošten je skandal pogotovo što to govori čovjek koji se navodno bori za građansku državu. Prljava kampanja borbe navodnih probosanskih snaga ide dalje.
Bog me strefio ako je ovaj normalan?Kolumbo, to je bio tvoj posao sa propalom Tužbom protiv Srbije??? Bosnjaci probudite se...
Pričajte vi šta hoćete al meni ovdje smrdi novi rat
SDA taliban i terorista
Ma dzaba ti ides i ti sa dodom u smetljiste historije a i u zatvor da ne zaboravim
Tako je Bakee, a sad gledaj kako ces isporuciti izborni zakon UZPu slino izdajnicka!
Ici cete pokunjeni kroz hirsoriju srbi! Vjecno!
Nema nikakvog casnog dijela srpskog naroda
Riđobradi tvoj tata je prodao Srebrenicu pokrij se ušima bar toliko ovaj narod zaslužuje, nisu potrebni tvoji otrcani komentari.
Zabi ga Incagi dodi u90+ pod precku
BRAVO LIDERU NAŠ DOBRI !!!! OVO JE NAJVIŠE TVOJA ZASLUGA.
Kako je skinuo hipoteku blento? Hipoteku ce skiniti oni iz srpskog maroda koji prihvate presude medjunarodnih sudova i priznaju pocinjeni genocid.
reče riđobrado izdajničko govno koje je PRODALO REVIZIJU TUŽBE! Davno bi se ova pitanja riješila da ti nisi izdajniče zeleni usrao motku. sjeme izdajničko i ublehačko da se zatre amin
Eto Bake još da se riješimo tebe i tvojih Asima, i to bi bilo to.