{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izborni slogan Nezavisnog bloka bit će "Poštena država"

19.7.2018. u 08:02
105
83
Izborni slogan Nezavisnog bloka bit će "Poštena država"
105
Izborni slogan Nezavisnog bloka bit će "Poštena država"
Predsjedništvo Nezavisnog bloka utvrdilo je na današnjoj sjednici izborni slogan stranke i slogan kandidata za člana Predsjedništva BiH Senada Šepića – Poštena država.
Poručuju da je ovaj slogan izabran kao odgovor na postojeće loše stanje u društvu i zagovara novu politiku Nezavisnog bloka čiji ljudi će svojim integritetom, sposobnostima i poštenjem vratiti državu narodu i njenim građanima.

''Za nas je poštena država ideja vodilja. Poštena država gdje su sposobni umjesto podobnih, u kojoj je prof. dr. Kemal Dizdarević, jedan od najuglednijih neurohirurga u ovom dijelu Evrope cijenjen i odlučuje u zdravstvenom sistemu ove zemlje. Poštena država je ona u kojoj legendarna Razija Mujanović predstavlja Bosnu i Hercegovinu u sportu. Za nas je poštena država u kojoj naš generalni sekretar Amer Obradović ima jednaka prava i mogućnosti kao Dragan Čović u HNK, ili narodi i građani na prostoru entiteta RS ili bilo gdje. Za nas je poštena država kada poljoprivrednik u mom rodnom Cazinu, ili u Bijeljeni, ima zagarantiranu cijenu otkupa svog proizvoda i u kojoj se čitava zemlja ravnomjerno razvija. Zato smo se odlučili za ovaj slogan i uvjereni smo da će nas voditi do pobjede'', – izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: