{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izaslanstvo provincije Ravenna u posjetu Tuzli

F
5.9.2008. u 18:27
0
0
Izaslanstvo provincije Ravenna u posjetu Tuzli
0
Izaslanstvo provincije Ravenna u posjetu Tuzli
Predsjedavajuća tuzlanskog Općinskog vijeća Nada Mladina i načelnik te općine Jasmin Imamović primili su danas izaslanstvo provincije Ravenna koje boravi u dvodnevnom posjetu tom gradu.
U izaslanstvu su Francesco Giangrandi, predsjednik provincije Ravenna i počasni građanin Tuzle, Elena Rambelli, predsjednica Vijeća te provincije, Fato Nutu, vijećnica zadužena za pitanja jednakopravnosti, Rossella Fabbri, predstavnica Instituta za hotelijerstvo i Deborah Rondoni, asistentica predsjednika Provincije i koordinator socijalnih projekata.

Načelnik Tuzle, Jasmin Imamović i predsjednik Provincije Ravenna Franceso Giangrandi potpisali su 2002.godine Protokol o prijateljstvu i suradnji. U periodu od potpisivanja Protokola do danas realiziran je veliki broj zajedničkih projekata i programa iz gotovo svih oblasti.

Aktualni projekti, financirani iz programa EU INTERREG IIIA/CARDS su "INFIORE - Procvjetali gradovi Jadrana", "NEW-NET - Nova mreža za europski welfare", "FAREADRI" i "BARCA". Osim toga financirano je nekoliko projekta iz fondova Provincije Ravenna, od kojih su i ljetovanje za djecu iz Doma bez roditeljskog staranja, ugostiteljsko stažiranje i izgradnja kreativne radionice za mlade.

U budućnosti Općina Tuzla i Provincija Ravenna imaju namjeru nastaviti s realizacijom novih projekata prije svega iz socijalnog sektora, povezivanja gospodarstva, ugostiteljskog stažiranja, kulturne razmjene i drugo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: