{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


'Iz moje perspektive' - nova rubrika na portalu

S
22.6.2009. u 07:44
0
19
'Iz moje perspektive' - nova rubrika na portalu
0
'Iz moje perspektive' - nova rubrika na portalu
Internet portal Sarajevo-x.com pokreće novu rubriku pod nazivom 'Iz moje perspektive' koja će posjetiocima omogućiti dodatni prostor za njihovo izražavanje, pisanje i iznošenje vlastitih viđenja o njima interesantnim temama.
Rubrika starta od 1. augusta i na početku će biti objavljivana jednom sedmično u formi komentara koji svi zainteresirani posjetioci već mogu slati na e-mail adresu redakcije [email protected]. Redakcija portala vršiće opremu teksta te ocijeniti da li je tekst prikladan za objavljivanje.

Komentari posjetilaca portala moraju biti u dužini jedne stranice A4 formata, bez naslova i sa potpisom autora punim imenom i prezimenom. Sadržina komentara, u skladu sa uređivačkom politikom portala, ne smije sadržavati psovke, vrijeđanje, pozivanje na diskriminaciju ili bilo koje druge zakonski kažnjive radnje.

Posjetiteljima koji su zainteresirani da na portalu Sarajevo-x.com objave vlastiti komentar, ne stavljaju se nikakva ograničenja u pogledu tema o kojima bi željeli iznijeti svoje mišljenje.

Komentari bi suštinski trebali održavati vlastiti stav ili mišljenje autora o nekoj aktuelnoj ili drugoj temi, biti osmišljene tako da mogu poslužiti kao osnova za dijalog, poticanje različitosti i shodno tome pozitivnim vrijednostima.

Ovom rubrikom portal Sarajevo-x.com želi svojim posjetiteljima koji to žele omogućiti dodatni prostor za iskazivanje vlastite kreativnosti i stajališta na precizniji i jasnije osmišljen način.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: