Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala škutori kamenjarski razlog vise da glasam opet za Komsica
8 godina ce vam biti predsjednik pa vi kako hocete 😂
Sad cemo vam i Kardinala izabrati
Mislim da Komsic moze da pokrene tuzbu protiv opstine Capljine zbog minimizeranja licnosti i Drzavne funkcije koju obavlja kao clan presjednistva iz Hrvatskog naroda gdje mu je oko 150000 hiljada hrvata iz BIH
A sta ce moraju se ulizivati Covicu na ovaj nacin
Zamisli kakva je ovo drzava u kojoj ovako vrijedjaju predsjednika i da niko ne bude sankcionisan-... zalost tuga cemer i jad.
Izgradnja ovakvih skulptura financirana novcem iz hercegovackih kladionica i opljackanih BiH kompanija. Sve u reziji Dragana Covica za koga je tek svaki treci bosanski hrvat glasao. Davno procitane dragancetove frusracije.
Cim se i vi bavite morate te biti bez posla kad brinete o tudim zivotima brinite o sebi i svojom porodici ne budite zatupljeni jer od drzave mozete samo karinu dobit a stanje u drzavi ce se promjenuti kad pomre ova zatupljena bagra koja je ispunjena mrznjom
Dodi komsicu ako smijes medju svoj narod majku ti spalim firaunsku
Čudi me samo što se iz SDA nisu isto zahvalili što dizemo rejting Bakirovoj pudlici...a željko je trojanski konj ove drzave
Bio jednom davno jedan konstitutivni bosanski narod, zvaše se Hrvati. Ali otkako Hrvati Ustaše oni tako i Odoše. Davno je to bilo djeco, pamtimo ih samo još mi stari.
Gdje će bh talibani razumjeti karneval i maškare...glupi su ko quratz
Glasaću opet za Komšića ma da u zadnje vrijrme nepodrzavam njegovu politiku, previše mi se pobakirijo. Ali kad vidim ovoliku mrznju srpskih kamenjara koji se umislili da su hrvati, e pa Zeljko neka ti je jos jedan mandat taman ne radio nista!
Malo se našalili sa svojim predsjednikom 😄
Joj ustase nikad necete imati svog predsjednika!
Sta no smrdi u ercegovini kamenitoj? Ili su hale il monsinjorske kare? Da su hale ocistile bi se davno Da su kare polizali bi ih ministranti. Nit su hale nit su monsinjorske kare, vec to Smrdi ustasluk evropejaca
bosnjacka stranka DF i njihov samoproglaseni Hrvat nemaju mjesta među nama.
A HA HA HA:::::Cuj "dizete mu rejting"!Ne nego ismijavamo majmuna i drzavu u kojoj je on "predsjednik" koji NE SMIJE otici medu narod koji "predstavlja"!