{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ivo Komšić obišao porodice iz Svraka, jednoj porodici uručen novčani prilog

16.5.2014. u 21:07
12
0
Ivo Komšić obišao porodice iz Svraka, jednoj porodici uručen novčani prilog
12
Ivo Komšić obišao porodice iz Svraka, jednoj porodici uručen novčani prilog
Gradonačelnik Ivo Komšić danas je obišao porodice koje su usljed aktiviranja klizišta u vogošćanskom naselju Svrake, u trenu ostale bez svojih domova. Gradonačelnik im je uručio pakete sa hranom, pogotovo za bebe, kao i pitku vodu, koje je obezbijedio Grad Sarajevo.
Komšić je juče sa načelnikom Općine Novi Grad Semirom Efendićem obišao i poplavljena područja u novogradskoj općini (Reljevo, Rajlovac i Bojnik) i najugroženijim porodicama uručio pakete sa hranom i pitkom vodom.

Reagovali su danas i uposlenici Grada Sarajeva koji su, između sebe, prikupili novčani prilog i uručili ga jednoj od nastradalih porodica naselja Svrake u Vogošći.

U želji da pomognu i ugroženim porodicama i u drugim gradovima BiH, uposlenici Grada Sarajeva nastavljaju akciju prikupljanja novčanih sredstava, hrane, flaširane vode, higijenskih potrepština, odjeće, obuće, deka i slično.

Grad Sarajevo je obezbijedio i 30 paketa za pripadnike Civilne zaštite koji su osiguravali most kod Drvenije. Također, sredstvima Grada Sarajeva će se, čim opadne vodostaj Miljacke i tim se omogući izvođenje radova, pristupiti sanaciji oštećenog dijela obale kod Ćumurija mosta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: