{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ivanković-Lijanović: Kada pobijedim na izborima 2018. HDZ će se raspasti

23.6.2017. u 11:13
545
81
Ivanković-Lijanović: Kada pobijedim na izborima 2018. HDZ će se raspasti
545
Ivanković-Lijanović: Kada pobijedim na izborima 2018. HDZ će se raspasti
Kandidat za člana Predsjedništva BiH slijedeće godine bit će Jerko Ivanković Lijanović, kojije već sada siguran u pobjedu, a poručuje kako će se njegovom pobjedom HDZ raspasti.
''Posljednje izjave predsjednika FBiH Marinka Čavare i člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića jasno pokazuju znakove nervoze i svjesnosti da na Općim izborima 2018. godine gube poziciju člana Predsjedništva BiH, a i izvršnu vlast u BiH i FBiH. Vrlo dobro su svjesni činjenice da stanovnici u FBiH na Općim izborima 2018. godine u konkurenciji sa mnom neće ponovo izabrati Dragana Čovića za budućeg člana Predsjedništva BiH te oni stoga već sada pokušavaju najavom raspada i podjela zastrašiti stanovnike FBiH kako bi ih zaustavili od već jasno najavljenih promjena", kazao je Lijanović.

Poručuje da ne treba podleći pritisku i huškačkoj retorici HDZ BiH.

"Zašto? Zato jer u FBiH ima dva miliona stanovnika s pravom glasa, dva miliona birača koji će na Općim izborima 2018. odlučiti o onima koji će ih predstavljati u skupštinama, parlamentima, Predsjedništvu BiH. Ta dva miliona birača će odlučiti ko će biti na vlasti nakon Općim izborima 2018. godine, a ne HDZ BiH. Uvjeravam vas da jedino što se može u BiH raspasti nakon Općih izbora 2018. godine jeste HDZ BiH ako nastavi sa ovako lošom ekonomskom i socijalnom politikom protiv stabilnosti, oporavka i boljitka svih stanovnika i naroda u BiH'", poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018. godine Jerko Ivanković Lijanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
U razlazu Elmedina Konakovića i SDA upravu je:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: