Ivan Begić doveo janje ispred sjedišta RTRS-a u Banjoj Luci

Ivan Begić doveo janje ispred sjedišta RTRS-a u Banjoj Luci
179
A. P.
17.11.2019. u 19:00
96
komentara
179

dijeljenja
Mladi banjalučki političar i lider PDP-a u tom gradu Ivan Begić, široj javnosti poznat po nedavnom uklanjanju transparenta s likom Milorada Dodika i Aleksandara Vučića, danas je ispred sjedišta RTRS-a doveo janje.
Kako je poručio, na ovaj potez se odlučio nakon što je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na posljednjoj sjednici Narodne skupštine RS-a kojoj je prisustvovao najavio kako će lokalne izbore u Banjoj Luci dobiti šatorima, te da je "za tu vrstu priče rezervisao sav jagnjeći i praseći fond".

"Nama tuđim sinovima i kćerima dajete mrvice, nudite nam praseći i jagnjeći fond, a svojim sinovima i kćerima tendere i suši. Prije izbora nas, godinama izgladnjujete, jer nemamo normalne plate, penzije i dječje dodatke, a onda, na dan izbora, kupujete glasove parčetom mesa. Vrlo je opasno ljude izgladnjivati i ponižavati", kazao je Begić.

Prethodno su opozicioni poslanici Draško Stanivuković i Jelena Trivić ponovo čitali "istinite vijesti koje nećete čuti na RTRS-u" ispred sjedišta ove televizije.
Prijavi grešku


Komentari (96)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...