|

Istočno Sarajevo: Otvoren obnovljeni amfiteatar u vrijednosti od 32.000 KM

Istočno Sarajevo: Otvoren obnovljeni amfiteatar u vrijednosti od 32.000 KM
1
S
SRNA
13.11.2019. u 15:20
22
komentara
1

dijeljenja
1/8 Foto: SRNA
2/8 Direktor škole Boris Brajović (Foto: SRNA)
3/8 Foto: SRNA
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
U Srednjoj školi "28. juni" u Istočnom Novom Sarajevu danas je svečano otvoren amfiteatar, koji je obnovljen sredstvima turske vojne misije u BiH u vrijednosti od 32.000 KM.
Direktor Srednje škole "28. juni" Boris Brajović rekao je da je amfiteatar sada reprezentativan i da će škola moći da ga koristi kako za nastavu, tako i vannastavne aktivnosti, prijeme i druge svečanosti.

"Mi smo ponosni što je projekat uspješno realizovan, a kapacitet amfiteatra je 100 mjesta. Sve je renovirano, osim plafona, jer su i pod, pločice i namještaj bili u lošem stanju. Kroz ovaj projekat obezbijedili smo i 'pametnu tablu', laptop, tako da ćemo moći da radimo i prezentacije, a samim tim poboljšamo kvalitet nastave i vannastavnih aktivnosti", izjavio je Brajović novinarima.

On je zahvalio svima koji su podržali ovaj projekat, jer su prepoznali da je ulaganje u školu i nove naraštaje budućnost ove zemlje.

Ambasador Turske u BiH Haldun Koč rekao je da vjeruje da će mladi koji steknu obrazovanje ovdje doprinijeti BiH i njenom razvoju, te izrazio nadu da će ovaj višefunkcionalni amfiteatar biti od koristi kako učenicima tako i nastavnom osoblju.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici turske vojne misije.
Prijavi grešku


Komentari (22)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...