Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HEROJSKI KONJIC!
a ne wuhan sto rece hadzifejzovic
@gooUser1584980821 OVOME MALOM DIJASPORA TREBA SKUPITI 100 000 MARAKA I POSLATI DA KAD NAPUNI 18 GODINA POLOZE VOZACKI I KUPE SEBI AUTO DA SI MOGU VOZATI! SVAKA CAST ALI CARE! TO JE BOSNJANIN, POGLEDAJ GA, NI 18 GODINA, A VEC HEROJSKA DJELA! DOK SHUPCI KOJI PREUSMJERAVAJU RIJEKE PO HNK KUPUJU SEBI AUTE PO 200k MARAKA I NECE DA KUPE AIR TRAKTORE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo momčino, da si živ i zdrav svojim roditeljima, a vjeruj i da na kraju dana djevojke shvate da od šminkerčića nema ništa, nema zime za tebe :D Pozdrav iz Krajine !
Bravo momak , buducnost je ispred tebe. Uporni ljudi kao ti uvijek ce uspijeti u zivotu.
Heroji su Fadil i Bakir koji za 5-6 godina na vlasti nisu kupili air-traktor!!!
Bravoooo djecace.
SVAKA CAST MOMKU.... @ALI SARAJLIC : NEMOJ NIKAD NESTO OD NEKOGA OCEKIVAT, BORI SE ZA SVOJ ZIVOT I ZA SVOJ KRAJ. KRAJ PRICE!!
Svaka cast hrabri mladicu!
aj Boga ti eto on nesta poseban sto.je radio pa sta je s drugim ljudima eto on heroj ma dajte
aferim momčino
Ljubavi draga, svaka ti čast!
Ove slike su za kazne# gori suma iza njih a oni slikaju se
ovaj dječak Ali je pravi i istinski heroj na čast i ponos svojih roditelja, pokrećem inicijativu da tog dječaka nagradimo onako od srca....... predložite
To su načini kako se postaje pravi čovjek. Palac gore.
Svaka čast, da ostaneš čestit bez obzira na okolinu u kojoj živimo!
Bosna je uvijek bila puna heroja i zlatnih ljiljana Aferim momak
Gdje ti zivis , zavrni rukave i vadi ono smeće iz Rijeka
E MOJ KOMŠIĆU, ISKORISTI OVLASTI I NAGRADI OVOG MOMKA. TO ČE BITI NAGRADA MU I OCU I KOMŠIJAMA. SPUSTITE SE MEĐU OBIĆNE LJUDE. ZA BAKETA NIŠTA ČUDO AL I TI SINE BRUTE SI SE POHASULIO KO KAKVA PILAVIĆKA.
neki komentari su odvratni i rezultat su osoba koje su mentalno ogranicene
@bosnavazda ovo dijete je heroj naspram 90 posto glupih klix komentatora