{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Intesa Sanpaolo Banka BiH i Otvorena mreža pomažu stanovnicima ugroženim poplavama

1.9.2014. u 11:14
12
Intesa Sanpaolo Banka BiH i Otvorena mreža pomažu stanovnicima ugroženim poplavama
12
Intesa Sanpaolo Banka BiH i Otvorena mreža pomažu stanovnicima ugroženim poplavama
Intesa Sanpaolo Banka BiH i NVO Otvorena mreža i ove godine organizuju akciju "Inspirisani srcem“, u okviru koje će prikupljena sredstva biti namijenjena stanovnicima stradalim u poplavama.
Ova humanitarna akcija trajat će od 01.09.2014. do 31.10.2014. i omogućit će klijentima Visa Inspire kartice da čine dobro svaki dan.

Od svake kupovine plaćene Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banka BiH odvojit će 0,10 KM i donirati NVO Otvorena mreža za projekat "Gradimo srcem BiH“, u okviru kojeg će biti pružena podrška stanovnicima stradalim u poplavama u BiH. Važno je naglasiti da klijenti zbog toga neće imati dodatnih troškova, jer iznos ovako prikupljenih donatorskih sredstava odvaja Banka.

"Ovo je drugi put da Intesa Sanpaolo Banka BiH i NVO sarađuju u humanitarnoj akciji pod istim nazivom "Inspirisani srcem". Razlika je samo u tome što smo 2013. godine prikupljena sredstva donirali za liječenje naših građana u inostranstvu, a ove godine zbog velike prirodne katastrofe koja je pogodila našu zemlju, novac usmjeravamo za tu vrstu pomoći. Svjesni smo da, kao jedna od vodećih banaka u BiH, nosimo veliku društvenu odgovornost i želimo opravdati povjerenje koje nam ukazuju naši klijenti. Na ovaj način motivišemo naše klijente da svojim plaćanjima posredno obezbijede novac za građane kojima je to najneophodnije", istakla je Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za marketing, komunikacije i PR Intesa Sanpaolo Banke BiH.

"Kada se određena firma pokaže kao društveno odgovorna kompanija to je dokaz njihovog iznimnog poslovanja u društvenoj odgovornosti, ali kada to kontinuirano radi kao Intesa Sanpaolo Banka BiH, upravo to pokazuje njihovu humanost. Gradnja ovih kuća je vrsta spomenika odgovornosti i ljudskosti i presretni smo da se Intesa Sanpaolo Banka priključila projektu Otvorene mreže „Gradimo srcem Bosnu i Hercegovinu“ naglasio je Almir Čehajić Batko, predsjednik NVO Otvorena mreža.

Pozivamo vas da svaku buduću kupovinu platite VISA Inspire karticom, jer tako zajedno pomažemo bh.stanovnicima, koji su egzistencijalno ugroženi, nakon što su poplave uništile sve što su imali.Budimo humani i pomozimo izgradnju novih kuća građanima Bosne i Hercegovine koji su svoje domove izgubili u majskim poplavama i klizištima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: