Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi gospodine Imamovicu to nije slucajno vec planski uradjeno, da ne mozemo naprijed.
slazem se a i nasi politicari nas jos vise pomazu u tome
Realno to je istina ! Hrvati sa 15% stanovništva su konstitutivni, i najbogatiji ljudi u državi, ko je ikad bio u Mostaru sve je vidio. Složni su. Srbi na zločinima napraviše entitet čitav, 50% teritorije s definisanim granicama kolko god to nepravdeno bilo, tako je. Dobili oni jedne gaće a mi i Hrvati druge. I na kraju mi, najviše nas a najmutaviji smo i imamo najmutavije predstavnike. J*** nas i jedni i drugi, a ne volimo se ni međusobno što je najtužnije.
" I na kraju mi, najviše nas a najmutaviji smo i imamo najmutavije predstavnike" samo to imas da kazes za vas poturcene srbe? Vi ste najbolji? Bez mane? Bez zlocina? Zrtve???
To je nasa tuga brate izgleda da jos nismo shvatili da agresor ne gleda da li si pobozan vjernik, bajramski vjernik, ateista, komunista ili bilo koji oblik svjetonazora, vec gleda kako da nas zavadi i zemlju podjeli.Grobnice su pune Bosnjaka i vjernika i ateista, umjesto da se udruzimo i zajednicki plan napravimo za razvoj zemlje mi imamo vise stranaka po glavi stanovnistva nego vecina najrazvijenijih zemalja svijeta zajedno.Bitno je da se pljujemo i gledamo kako cemo sta gdje zakinuti.
pa nije ni cudo, mi radna mjesta dobijamo glasanjem, a svi jako dobro znamo koliko smo ISKRENI...
Jednostavniji,jeftiniji i funkcionalniji drzavni aparat je istinska potreba građana. Proći će mnogo vremena do toga da budu ispunjeni uslovi za to : Odnos Bošnjaka i Hrvata u kojem neće biti straha jednih od drugih. Iluzorno je i pomisliti da će razni lezihljebovići glasati da samim sebi ukinu radna mjesta. Imamović ovu incijativu za koju i sam zna da je u ovom vremenu nerealna koristi za licnu promociju
samo fadila ukinuti bolje ne treba
Ne ebe mene kanton nego opcina, opcine vedre i oblace pa bi ova dvojica jos malo vise vlasti (para). Ja obicnu urbanisticku dozvolu cekam vise od godinu dana (navodno je sve ok) a on se upeci ovdje rekao bi covjek postenje i organizacija izbija iz njih. Obican populizam (prodavanje jaja pod bubrege gradjanima)
degeneriku jedan bavi ae poalom za koji si plaćen, uradi nešto da ti grad ne bude drugi nqjzagađeniji u Evropi pustibse kantona majmune debilni
arma pjena na ustima je neizljeciva , bjesnilo je gadno kada u mozak udari nego okle si tuljane
Treba Bejha da skupi to malo para sto ima ,i da plati neku velku silu da baci atomsku bombu na nas ,tako od jedne bombe unistice se 3 naj ruznije race na svjetu ,balije,cetnike i ustase.
Imamovic , pametan covjek , skroman , posten , sposoban ...svaki grad na svijetu bi ga pozelio za gradonacelnika od Pariza do Osla i Vankuvera samo ne valja fasistima i gansterima . nije daleko dan kada ce SDA moliti na koljenima partizane da spase Bosnu i Bosnjake. Tada ce biti kasno.
IMAMOVICU TI SI UNISTIO TUZLU VRATIO U 19 VIJEK , NE ZOVU TE DZABE FARAON OD TUZLE NI TI NI TVOJA DJECA UNUCI NEMORAJU RADITI KOLIKO SI SA SVOJIM DRUGOVIMA IZ DRUGARSKIM FIRMAMA ZAVRNO REPA
coksa sta kazu u SDA ili si HDZ a to ti ga je isto elde dilbere
LAZES KO PAS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kantonalni premijeri i njihove podguzne muhe na aparatima
Pa gdje ce onda svi guzicari SDA raditi, malo mjesta za uhljebe, zato nam treba 13 uprava baksuzni.
Odlicna ideja,Imamovic je pametan covjek, ali mislim da hrvatski populus ne bi prihvatio nikada tu ideju,jer je sa kantonima uradjena unutrasnja kompenzacija hrvatima,zbog nastanka nakaradnog RS,pa da kako tako mogu imati svoje predstavnike u dijelovima gdje su vecinski naseljeni.Ovime bi se njihov utjecaj daleko smanjio,i time ravnoteza narusila 🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️❤️❤️❤️
Tuzla (Bihac takodje) se odbranila zato sto nije pobijedio SDA na prvim izborima. Inace bi bio genocid veci od onog kada su nestale Inke Asteci i Maje Apaci i Irokezi ..Crne noge... Aboridzani Ovaj expiremnt koji je pravio i pravi SDA u koliciji sa HDZ i srpskim strankama je vec doveo Bosnjake na nivo kurda i plaestinaca. jos koju godinu vladavine i bicemo cigani.Bez drzave bez igdje icega . Oni barem imaju jezik i prapostojbinu Indiju a mi cemo osttai goli ko pistolj.
Tuzla (Bihac takodje) se odbranila zato sto nije pobijedio SDA na prvim izborima. Inace bi bio genocid veci od onog kada su nestale Inke Asteci i Maje Apaci i Irokezi ..Crne noge... Aboridzani Ovaj expiremnt koji je pravio i pravi SDA u koliciji sa HDZ i srpskim strankama je vec doveo Bosnjake na nivo kurda i plaestinaca. jos koju godinu vladavine i bicemo cigani.Bez drzave bez igdje icega . Oni barem imaju jezik i prapostojbinu Indiju a mi cemo osttai goli ko pistolj.
U potpunosti sam za ukidanje kantona. Hocemo referendum na kojem cemo se izjasniti o kantonima. Siguran sam da je velika vecina za ukidanje kantona.
viral imali smo mi referndum 1992 za gradjansku nedjeljivu republiku BiH i neko je to bez pristantka parlamenta odnosno naroda potpisom izbirsao. Bi crko da to nije napravio.
Jarane ako mislis na Bosnjake to si u pravu. Ja nisam cak ni za entitete a kamoli kantone, medjutim mi Bosnjacio tome ne odlucujemo, nego odlucuje hdz i oni iz RS.
"On je istakao da u Republici Srpskoj procenat javnih prihoda koji se vraća gradovima i općinama iznosi tri puta više, odnosno 24,5 posto, upravo zato jer nemaju kantone." Dakle ako ukinemo kantone bit će nam kao i u rs-u? Rs nema kantone pa je u istom škripcu kao fbih. Nije stvar u administraciji nego u trulom mentalitetu. Švicarska ima čak 24 kantona koja imaju mnogo veću autonomiju nego ovi u fbih pa je opet najbogatija u Europi.
Sama činjenica da uzima rs kao primjer za bilo što govori o kakvoj se budali radi.
ti poredis nas sa svicom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)