{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vukojeviću poplavljena kuća, ali pomaže drugima i sa Hećimovićem snima pjesmu

4.6.2014. u 22:19
159
23
Vukojeviću poplavljena kuća, ali pomaže drugima i sa Hećimovićem snima pjesmu
159
Vukojeviću poplavljena kuća, ali pomaže drugima i sa Hećimovićem snima pjesmu
Igor Vukojević
Humanitarna emisija BHRT-a u kojoj se večeras prikuplja novac za domove zdravlja u Domaljevcu-Šamac, Maglaju i Doboju, privukla je veliki broj ljudi koji pozivaju i tako doniraju dvije KM.
Akciji su se odazvale brojne javne ličnosti, a među njima i pjevač Igor Vukojević iz Doboja, čija kuća je također bila poplavljena.

On je kazao kako je situacija u Doboju bila užasno teška i da je još uvijek, ali je izrazio nadu da će svakim danom biti sve bolje. Rado se odazvao ovoj humanitarnoj akciji.

"Jeste, istina je. Moja kuća je također oštećena u poplavama, ali to je sad manje važno. Sada je bitno da se okupimo i da zajedno pobijedimo, osiguramo neku 'odskočnu dasku' ljudima kojima je mnogo toga stradalo u toj vodi i blatu. Bitno je da tim ljudima osiguramo bar neku materijalnu pomoć da se 'dignu' bar ste mentalne strane. Mislim da ćemo se oporaviti, zajedno smo u ovome", kazao je Vukojević.

Dodao je kako je tih dana u Doboju bilo izuzetno teško, niko nije očekivao takav razvoj događaja i da su svi bili nepripremljeni i neorganizirani.

"Želim se zahvaliti svim prijateljima iz cijele BiH koji su meni lično pomogli, a dugujemo i veliku zahvalnost svim ostalim ljudima koji su nam pomogli u Doboju u tako teškoj situaciji", kazao je Vukojević.

Maid Hećimović, učesnik X Factora Adria je tokom emisije kazao da zajedno sa Vukojevićem, Jasnom Gospić i još nekim pjevačima snima pjesmu i spot s ciljem pomoći poplavljenim područjima.

Pozovite i donirajte:

BH Telecom 090 291 099
m:Tel 1433
HT ERONET 092 890 890

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: