BiH
0

Igor Radojičić slavi u Banjoj Luci

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za gradonačelnika Banje Luke Igor Radojičić proglasio je večeras izbornu pobjedu, poručivši građanima Banje Luke da se ne plaše promjena kojih će biti na štetu onih koji ne žele da rade.

Radojičić je rekao da je i SNSD u Banjoj Luci osvojio skupštinsku većinu, te da je njegova pobjeda u odnosu na kandidata Saveza za promjene Dragana Čavića uvjerljiva i da je osvojio oko 15.000 glasova više.

"Želimo da ovaj grad bude otvoren i prijateljski u koji su dobrodošli svi i oni koji žele da investiraju ili studiraju ili da samo turistički posjete Banje Luku", rekao je Radojičić.

Zahvaljujući svima koji su glasali za njega, te porodici, stranci i koalicionim partnerima za podršku, Radojičić je sve pozvao u "novu fazu razvoja grada na Vrbasu".

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Radojičiću je pobjedu čestitao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji je rekao da je Radojičić najbolji izbor za Banju Luku i da je SNSD pobijedio i u drugim sredinama.

"Pobjeda na ovim izborima je potvrda da politika SNSD-a ima podršku naroda", rekao je Dodik.

On je zahvalio svim građanima RS-a, a posebno koalicionim partnerima za podršku koju su pružili SNSD-u na ovim izborima.

Dodik je dodao da je RS pobijedila prije sedam dana na referendumu, ali i danas na lokalnim izborima time što je ostala mirna i dostojanstvena u izbornom procesu.

U Gradskom odboru SNSD-a Banja Luka u toku je slavlje.