|

Igor Radojičić izabran za predsjednika banjalučkog odbora SNSD-a

Igor Radojičić izabran za predsjednika banjalučkog odbora SNSD-a
1
F
FENA
21.12.2013. u 15:59
6
komentara
1

dijeljenja
Igor Radojičić izabran za predsjednika banjalučkog odbora SNSD-a
Novoizabrani predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Igor Radojičić tvrdi da je na današnjoj sjednici izvršena temeljna rekonstrukcija banjalučkog SNSD-a i da je postao „najjači gradski odbor bilo koje političke partije u Banjoj Luci“.
On ističe da su od 179 članova, njih više od 130 novi članovi Gradskog odbora, a da neki od njih dosad nisu bili ni članovi te stranke, što je, po njegovim riječima, značajno „osvježavanje“.

Radojičić je rukovođenje banjalučkim Gradskim odborom SNSD-a preuzeo od aktuelnog gradonačelnika tog grada Slobodana Gavranovića, a u izjavi novinarima najavljuje i kreiranje novih politika te planove za naredne godine.

I predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uvjerava da ta stranka ima „s čim da izađe“ pred građane Banje Luke.

-Želimo da unesemo duh optimizma, novih promjena koje treba da se dese – rekao je Dodik, navodeći da je bilo i propusta i grešeka u dosadašnjem radu, ali da je SNSD „nesumnjivo obilježio vrijeme u Banjoj Luci“.

Na današnjoj sjednici u Banjoj Luci prvo je izabran novi GO SNSD-a, a zatim i drugi organi te stranke, dok su za potpredsjednike Gradskog odbora SNSD-a izabrani Slobodan Gavranović, Željka Cvijanović, Srđan Amidžić i Stanislav Palija.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...