BiH
0

IEDC MBA iskustvo za moderne rukovodioce!

Sponzorirani članak
Shvatate da je učenje mnogo više od “rezanja i kopiranja” informacija sa jednog mozga na drugi. Na IEDC Bledovoj školi menadžmenta mi dizajniramo Rukovodeće MBA programe da bi stvorili procese učenja koji proširuju vidike, šire vaš rukovodeći repertoar i mijenjaju kvalitet donošenja odluka za bolje rezultate.

IEDC koristi inovativne metode i programe kroz cijeli MBA program. Da bi vam dali trenutak IEDC-ovog iskustva i ponudili vam da isprobate našu nastavu i označite teme koje držimo bitnima za moderne rukovodioce da upravljaju, odlučili smo da stvorimo IEDC MBA MasterClass (IEDC MBA iskustvo nastave za rukovodioce). Organizirano kao jednosatna interaktivna sesija vođena od strane jednih od naših odlikovanih profesora, MBA MAsterClass je mali prozor u IEDC-ov proces učenja.

Molimo vas posjetite naš MasterClass u Sarajevu na temu Sposoban menadžer: Rukovodeći prioriteti i vrijeme, vođen od dr. prof. Danice Purg, Predsjednice IEDC-a u:

  • utorak, 02. septembra 2008, 18.00, hotel Holiday Inn Sarajevo (Zmaja od Bosne 4.). Registriraj se ovdje!

Dr. Prug je profesorica rukovođenja i efektivnog menadžmenta na IEDC-ovoj školi menadžmenta na Bledu. Specijalizirana je na polju traženja inspiracija za menadžere iz umjetnosti i drugih profesija. Ona je autor i koautor nekoliko knjiga i brojnih članaka na tehnološkim i organizacijskim promjenama, komparativnih HRM vježbi, team-building-a, ekonomskih reformi i razvojnog menadžmenta u centralnoj i istočnoj Evropi (objavljenih u Sloveniji, bivšoj Jugoslaviji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Japanu, Rusiji, Velikoj Britaniji i SAD-u). 2003 godine Prof. Prug editira i koautorizira knjigu Vođe i Timovi – partnerstvo koje pobjeđuje.

Dođite i iskusite naš MasterClass, naučite o našim programima i razgovarajte sa našim IEDC stručnjacima iz vaše zemlje! Registrirajte se ovdje!

O IEDC:

IEDC-ov slogan Škola sa pogledom dobro mu odgovara, zato što IEDC pruža različite perspektive za svakog uključenog u njegov edukacioni sistem. Prava je privilegija sada imati drugačiji pogled na život…imati IEDC-ov pogled.” Dardan Sejdiu, Predsjednik Odbora Rukovodioca, Slovene/Kosovo Penzioni fond, Executive MBA 2007

"Nakon što sam bio na Bledu, mislim da sam dugo vozio kroz tunel sa poprilično ograničenim vidikom. Nakon svih razmjena sa mojim kolegama i profesorima, sada mogu da vidim stvari koje su ranije bile skrivene od mene.” Benedikt Binder-Krieglstein, Neupack GmbH, Austria, Executive EMBA 2006-07

"Ja sam oduvijek cijenio znanje i mogućnost da učim i na IEDC-u sam bio u mogućnosti da to učinim u divnoj okolini sa izvrsnim sadržajem i druženjem sa divnom grupom učesnika, fakulteta i kadra. Jako sam sretan što sam imao tu mogućnost." Richard Baldwin, BlomInfo, UK (Executive MBA 2003)