|

Idealni uslovi za skijanje i provod na Jahorini

Idealni uslovi za skijanje i provod na Jahorini
0
S
SRNA
12.1.2013. u 11:59
16
komentara
0

dijeljenja
Idealni uslovi za skijanje i provod na Jahorini Jahorina
Uslovi za skijanje na Jahorini su idealni i ovog vikenda - vrijeme je sunčano, visina snijega oko 60 centimatara, staze su vrhunski pripremljene, a u punoj funkciji je kompletan kosi transport.
Rukovodilac za sport i ski-staze u Olimpijskom centru "Jahorina" Miro Kalem izjavio je Srni da je sve ovo doprinijelo da Olimpijski centar Jahorina već na početku zimske sezone bilježi izuzetnu posjećenost domaćih i stranih turista i gostiju.

"Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje i pogodnim vremenskim prilikama staze su odlične, ali da ne bi došlo do neželjenih situacija moram pozvati ljubitelje zimskih sportova da maksimalno paze, jer su staze veoma brze i na njima je mnogo skijaša i djece", poručio je Kalem.

Prema njegovim riječima, Gorska služba spašavanja Jahorina već je imala dosta posla na saniranju posljedica nepoštovanja pravila ski-bontona na planini. On je potvrdio da je kompletan vertikalni transport na Jahorini u funkciji i da funkcioniše u najboljem redu.

Kalem je uvjeren da će mnogobrojni posjetioci olimpijske ljepotice Jahorine, osim u ski-sportovima i igrama na snijegu, sutra uveče uživati i dobro se provesti u nekom od luksuznih hotela i ugostiteljskih objekata koji su spremni za doček pravoslavne Nove godine.

Olimpijski centar Jahorina sutra će biti domaćin prodajne promocije domaćih proizvoda pod nazivom "Proizvodi naših planina", koju će organizovati zajedno sa USAID/Sida FARMA projektom, u okviru programa "Ski i fan Jahorina".

Predviđeno je izlaganje raznih vrsta sira, meda, čajeva, voćnih sokova, džemova, jaja, prirodne kozmetike i drugih proizvoda. Organizatori su najavili da je za sve posjetioce pripremljena degustacija proizvoda koji će se moći kupiti po promotivnim cijenama, čime stiču pravo učešća u nagradnoj igri. Nagrade će biti poklon-paketi sa proizvodima svih izlagača.

Promocija će biti održana od 9.00 do 15.00 sati na lokalitetu Poljice.
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...