BiH
0

I potpredsjednik Federacije BiH piše blog!

Sarajevo-x.com
Otvaranje blogova javnih osoba u našoj zemlji postala je uobičajena stvar. Naime, Mirsad Kebo, potpredsjednik Federacije BiH, u utorak je na našem blog servisu Blogger.ba otvorio blog i time se pridružio najvećoj bh. blog zajednici, gdje blogove trenutno pišu Željko Komšić, Matthew Rycroft, Ibrahim Spahić i još 80 hiljada blogera.

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Mirsad Kebo potvrdio je danas za internet portal Sarajevo-x.com da je počeo pisati blog na adresi mirsadkebo.blogger.ba. Na pitanje šta očekuje od bloga, Kebo je kazao da želi postići veću pristupačnost građanima i prisniju vrstu komunikacije.

"Dragi građani, svjestan da vlast znači ponajviše odgovornost pred onim koji su nas birali a ne mogućnost za priviliegije i uživanje, odlučio sam otvoriti ovaj vid komunikacije", napisao je Mirsad Kebo u uvodnom postu na svom blogu.

Potpredsjednik Federacije BiH za naš portal je rekao da cijeni i smatra veoma pozitivnim otvaranje blogova bh. javnih ličnosti, te dodao da ga je na otvaranje bloga prvenstveno potaknula sama popularnost blogova u našoj zemlji.

Blog potpredsjednika Federacije BiH Mirsada Kebe možete čitati na adresi mirsadkebo.blogger.ba.