Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druženje dva najomraženija lica sa Balkana
@ZivotNaJupiteru, @FadilizKasabe, vMehoizKasabe, @MostarskiRamMb0 @RSexit2020 @Kikseru @BULEVARU, @France, @MostarskiRambo, @BosnjackaBosna.........................ofiran si ujkane.Lose glumis i Servina i Bosnjaka.
živa romantika... tako je i slobo koristio vođe bh srba u svoje ciljeve pa eto gdje završiše, na pogrešnoj strani povijesti, omraženi zlikovci u razini nacista
Mile, Bradavice ti nadosle.........
Sizik otrcao da pita tatka sta mu je ciniti
Ko je gornji ovde
Nisam citao text , ali imam samo commentar: Ruski piuni.
Posjeca me na Milosevica i Karadzica nekad.
oni se žegaju izgleda ba 🤔
Cemu služi Skype??
Sumnjva ova dvojica, da nisu derpaši sve ukazuje na to
Na prvoj slici se Dodina ruka nasla na Vuletovom dupetu, za to su je samo pola pokazali! A drugoj Vule ga opalio po njoj, dok mu je govorio: " Ne pred kamerama! Kad dodjemo kuci!"
Usrali se obojica, kakva opuštenost kad guza radi desetku😂😂😂
Mora da su ljudi isli na tekmu. Srbija-Gruzija 90:94!! Hahhhahah jaki ste na svakom polju do ja*a
I ko ga je kome zabio?
Ideš u ćorku 🚓
Gori su od Milosevica i Karadzica!
Sto uze pare onaj sto je osmislio vazelin. Ova dvojica mu bas posao razradila😂😂😂