I Jadranka Kosor će navijati za BiH

S
Sarajevo-x.com
3.11.2009. u 16:05
0
61
I Jadranka Kosor će navijati za BiH
0
1/5 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
2/5 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
3/5 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
4/5 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
5/5 Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
Iako je najavio da će je voditi na ćevape, selektor bh. nogometne reprezentacije Ćiro Blažević sa premijerkom Hrvatske Jadrankom Kosor popio je kafu u kafeu Imperijal.
Nakon sastanka sa kardinalom Vinkom Puljićem, Kosorova je prošetala do Imperijala gdje ju je čekao Ćiro Blažević okružen većom grupom snimatelja i fotografa. Nakon što su se srdačno pozdravili i izljubili, Ćiro je Jadranki poklonio dres nogometne reprezentacije BiH nakon čega su ušli u Imperijal u pratnji nekoliko ministara Vlade RH.

Premijerka Hrvatske jutros se susrela sa predsjedavajućim Vijeća ministara Nikolom Špirićem. Razgovarali su o svim otvorenim pitanjima koje imaju BiH i Hrvatska, a akcenat je stavljen na sporazum koji bi uskoro trebao biti potpisan a koji će spriječiti praksu da kriminalci koji imaju dvojna državljanstva bježe iz jedne države u drugu bez mogućnosti izručenja.

U radnoj posjeti planirani su i sastanci sa predsjednikom Napretka Franjom Topićem, te predsjednikom HDZ-a Draganom Čovićem, predsjednikom SDA Sulejmanom Tihićem i visokim predstavnikom za BiH Valentinom Inzkom.


Komentari (61)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: