{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrvati napuštaju Narodnu stranku radom za boljitak

F
30.12.2008. u 18:57
0
1
Hrvati napuštaju Narodnu stranku radom za boljitak
0
Hrvati napuštaju Narodnu stranku radom za boljitak
Članovi Narodne stranke radom za boljitak iz reda hrvatskog naroda u općini Gradačac počeli su napuštati tu stranku nakon što su njihove, sada već bivše, stranačke kolege u Općinskom vijeću počele podržavati, kako ističu, "protuustavne odluke koje se donose na sjednicama vijeća".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Gradačac većina zastupnika predvođena Strankom demokratske akcije, koju su podržali i dvojica vijećnika iz NSRB, izabrali su Adema Hanića za predsjedavajućeg Vijeća unatoč brojih upozorenja da se time krši Ustav Federacije BiH i Tuzlanske županije jer je i na mjestu općinskog načelnika izabran Bošnjak.

"Mislim da su ovim činom prekršeni zakoni ove zemlje i da je prema Hrvatima u Gradačcu učinjena nepravda. Bez obzira što vijećnik Marijan Šimić nije iz moje, sada već bivše, stranke već je član HDZ-a BiH on je kao jedini Hrvat u Općinskom vijeću trebao biti izabran za predsjedavajućeg Vijeća. Njega su trebali podržati vijećnici NSRB, a to nisu uradili " kazao je jedan od osnivača a sada već bivši član NSRB u općini Gradačac Filip Radić.

On je istaknuo kako njegove stranačke kolege iz reda hrvatskog naroda i on napuštaju tu stranku i zbog mnogih drugi obećanja koje su dobijali iz rukovodstva stranke, a koja nikada nisu ispunjena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: