Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabre zene Bosanske! Ovako trebaju i hanume u TZ, da prekinu lanac zagadjenja.Bolje da subvencioniramo struju nego da se trujemo proizvodnjom!
dobile nagradu za argument hidrocentrala ugrozava vodu za pice zenice.
šuplji bataljon
Pa moze li mi neko objasniti je li pogresno sto smatram licemjernim da ne das da se proizvodi struja na drzavnoj zemlji jer je blizu tvoje, a mozes trositi struju iz zagadjene tuzle, iz zagadjenog kaknja. Zar nije gradnja centrala od drzavnog znacaja, kako moze jedno naselje to sprijeciti. fkt ne kontam. pa nije struja magija, ne mozes grom uhvatiti, moras proizvest da ukljucis frizider
@EramStrasni zna li iko od vas sto dislajk bacate
tu bi korist imao samo taj privatnik,to malo struje sto bi on proizvodio nije vrijedno da njima unisti vodu koja im treba za pice,a ako on ima para nek pravi vjetro ili solarne elektrane,imas jos pitanja???
svaka cas! a nijednog rutonje? shae s mudonjama?
@esubhanala otisli na pivu,umorili se!
@esubhanala sijeku sumu po Kruscickoj planini
Prave papanke.Vole da piju kafu i tracaju,svaka sa cigarom masne kose.Fuj.Bolje im je tako nego da nesto napreduje.Papanke prave.
Neka sjede u svojim rupama bez para i struje,bez napretka.Imaju se cime ponositi.Seljancure nepismene.A vi ih lozite da je to super,da budu bijeda i jad zauvijek.Jadno
@vratnickalasta10 ne znam, al bi otreso ovu u zelenom, ko ker macku
Pa opet ce se gradit hidrocentrala hahahah. Smijesno mi je jer Bosnjaci ne dozvoljavaju nikakvu izgradnju necega sto ce donijet novac, u tome ih latini podrzavaju da ne grade a ovamo sve moguce centrale su od Hrvata i ogromne pare se uzimaju. Sto za te centrale nije bila frka ? De ti nama da mi moremo rostilj potpalit a pare ce doci od sume sto krademo.