Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti skole, sta ce nam... nemoj da ugostiteljima sta fali
Ovo ce bit uvjerljivo najgori ministar obrazovanja u Sarajevskom kantonu, gora cak i od Kazazovica
Ispravna odluka! Treba sačuvati djecu!
Moje djete ide online i ici ce tako sve dok bude ovakva epidemioloska situacija,jer ja ne dopustam drukcije.Svaki roditelj ima pravo da bira.Saljete djecu u skolu gdje je pola nastavnika zarazeno, gdje zarazeni roditelji salju dijete na nastavu kao ono je negativno ( ovo je provjereno i sigurno tacno). Niko vam nije kriv, krivi ste sami.Digli ste se za zatvaranje kafica a djecu ostavili na milost ovakvim ministrima.Nema te sile koja moze natjerati da posaljem svoje djete u ovakvu sredinu.
Jel to u Afganistanu , ako ova zena odlucuje o obrazovanju , onda nije cudo da su bosnjaci nepismen narod a Sirija puna bosnjackih naucnika i inzenjera
Niko neće da kaže da su profesori zaraženi samo katu nastava će biti online pa niko nije glup
Gospođo draga kada je bila bolja zdravstvena situacija nastava je bila online, a sada katastrofa i djeca pohađaju nastavu zapitaju te se jeste li normalni imate li vi djecu
Molim ministricu da mi odgovori kakva je korist da djeca sedmicno mijenjaju smjene u odnosu na mjesecno? Svaka sedmica druga smjena, ne znaju djeca jesul posla il dosla i zasto se ovo u nas zove online nastava kad nema online prenosa casa da i ovi od kuce prisustvuju nego samo dobiju zadacu da sami nauce gradivo i urade zadacu?
Rece Sjekac :)
Ludost!
Skijalista su bitna, skole mogu cekati. Kod glupij Svaba je obratno !
Jesi reprezentativna nema šta... Odakle je ova hamša?!
Takav komentar moze dati samo osoba sa krizom identiteta i podanickim mentalitetom.
Bogunicko vrati se ,sve ti je Oprosteno
Kuci je vodi.
Sto će joj onolika krpa na glavi
Ova je dobra gore negdje u okolini Gorazda da krompir vadi.
Još samo da jorgan zagrne, baš je ugledno i spremno za EU razvlačenje do 3000. godine
Divi SDA kadrova!Ova bi trebala biti za mekteb