Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zafrkavaj mala sa federalnim kriznim stabom. Svaki kanton je svo ovo vrijeme imao ucenike u skolama samo ste se vi u KS izlezavali po kucama. To je vise ptici na grani jasno. Samo vi i niko vise niste imali muda ni znanja ni mudrosti da ne kazem empatije prema djeci.
Nema povratka, vec rastu brojke. Danas 600 zarazenih. Uskoro ce biti opet online rezim.
Pratite li vi uopste situaciju da brojke neprestano rastu? Pratite li izvjestaje iz svijeta narocito amerike gdje su sad i bolnice pune djece do 12 godina ili se bojite Sirce i ovih koji ne vjeruju u koronu??
Pa svi kantoni pustili djecu da idu normalno, samo vi u Sarajevu nesto prebacujete visem nivou vlasti. Pustite djecu unakolu i zdravo.
Nema ni u drugim kantonima, to oni samo misle da ce uzivo. Ali brojke rastu.
Lijepo! Počinje škola....svi u školu, naravno tako i treba, ali neće dugo trajati..do početka oktobra, ako ne i prije.... pune će ambulante djece biti.
A zašto se ne bi vratili?
HOCETE U SKOLU DA NAM DJECA ODU A NEMATE SREDSTAVA ZA LIJECENJE PO BOLNICAMA,NEGO JEDVA CEKATE DA STARIJI UMRU DA IH SE OTARASITE!
Jedino od ministrice cujem da se djeca ne mogu zaraziti odredenim danima.U BiH u zadnjih par dana se povecava broj zarazenih,pogotovo u Sarajevu.Tako da iako nam vratite djecu u skole to ce trajati sedmicu dana jer ce nastati haos sa virusom.HOCEMO ONLINE REZIM ZA NASU DJECU,ZA NASE ZDRAVLJE!HOCETE U SKOLU DA NAM DJECA ODU A NEMATE SREDSTAVA ZA LIJECENJE PO BOLNICAMA!
A fakulteti?
VakcinaJeSpas pa eto ako ste se ti i tvoji pelcovali cemu se onda bojis da se krene u skolu?
U punom broju ali do 15 učenika u odjeljenju, zar to nije malo kontradiktorno???
Ministrica Fangla u osveti roditeljima Kantona
Ko ima dijete u skoli, moja preporuka, obavezno se cjepite. Mi smo se bas čuvali i djeca nosila maske u skoli a opet svi u kuci obolili. Tesko da kuharske maske tu ista mogu pomoci
Smijesna ministrica
Nastava online je sviranje qur**. Zna svako ko ima dijete. Maske u školama su bespotrebne jer djeca ne prenose i ne oboljevaju od korone, a i u školi razmak 2 metra ispred škole skaču jedni po drugim, gumu iz maske koriste kao praćku. Dajte ljudi priznajte istinu, istina će vas osloboditi
Nije tačno, djeca obolijevaju od korone a i ona postoji. Tri mjeseca sam bila bolesna od iste i tvrdim da nije nimalo bezazleno, a ja ne namjeravam opet ležati u krevetu u bolovima.
Ne znam šta je bilo do sad sa jedna sedmica kući jedna u školu? Najbolje je svaki dan u školu ali sad opet nešto izmišljate i samo komplikujete, a roditeljima da se snalaze kako mogu i znaju.
Futo pokrivena ništa ti ne podržavaš. Već si vidjela da bi ti mogla se izmaći fotelja ako djecu ne pošalješ nazad u škole.
Prijavljen komentar.
Fasisticke mjere!!!!!!
U zdk sve normalno, pa sto ne bi i kod nas. Korona je ubleha !