{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Hoću naprijed bez viza"

F
14.6.2009. u 12:40
0
50
"Hoću naprijed bez viza"
0
"Hoću naprijed bez viza"
Mladi Liberali BiH saopćili su u nedjelju da će "svoje nezadovoljstvo povodom nerada vladajućih stranaka i njihovog lošeg rezultata koji za posljedicu ima ovakav vizni režim pokazati na ulicama Sarajeva, Mostara i Zenice".
Prvo okupljanje bilo je, navode Mladi liberali, u subotu u Sarajevu, dok će se danas Mladi liberali, zajedno sa građanima okupiti u Mostaru i Zenici.

U drugim gradovima BiH bit će organizirane tribine na kojima će Mladi liberali, zajedno sa gostom predsjednikom švedske liberalne fondacije Lennartom Nordforsom, diskutovati o trenutnom viznom režimu za građene BiH.

"Podsjećamo, Mladi liberali BiH su zajedno s Evropskom liberalnom omladinom (LYMEC) 2007. godine zagovarali liberalizaciju viznog režima u cijeloj Evropi. Nakon uspjeha i pristanka evropskih zemalja da se vizni režim liberalizira, naše vlasti su zakazale i BiH se trenutno nalazi pred izolacijom. Ovom kampanjom Mladi liberali BiH žele ukazati građanima i javnosti ove zemlje na nesposobnosti političara koji se nalaze na odgovornim državnim funkcijama", navodi se u saopćenju Mladih liberala BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: