Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medicinska sestra sa SSS na kartoteci u DZ ima startnu platu 1076 KM.+na staž+plus topči+karta... .. Cca, 100 KM manje od nastavnika sa VSS u OŠ. Stoga puna podrška sindikatu i Edi... A doktori u DZ imaju osnovnu platu 1965 KM plus ostalo.
Hocko ti si na sudu i to Federalnom pao pobjedzen si zavukao si Doktorsku poziciju u neugodan polozaj prema ostalim kolegama u Z.D. Drage Kolege Diktori nismo protiv vas,al pokusavamo vec 22 mjeseca dobiti tu neku jadnu povisicu. I mi zivimo od plate i od te plate hranimo,skolujemo djecu! Hocko vi ste kao osoba dno dna!
Cemu uopste sindikati kad je i to politizovano
zasto imaju uopste 2 sindikata ?
Zato sto su doktori kompleksasi, pa sve ispod njih smatraju nizom klasom. Zato su i napravili svoj sindikat koji je nelegalan, ali i mimo toga Forto im je podigao u vrijemw korone plate za oko 1000 km. Vecina njih kad izadju iz bolnice mogu diplomom obrasiti guzicu jer su neljudi. Cast izuzetcima, a takvih je malo!
zato što imaju,al nek imaju hvala Bogu, meni je drago kad neko ima,jer ako se zakuha sve ostaje narodu
Zato sto su ljekari u zadnje dvije godine dobili platu za 60 % vecu a kad cekate,dragi sugradjani,cekate upravo zbog ljekara jer eto valjda se umori u privatnoj praksi pa mu nesto nije cejf raditi...obicni prodavaci lijekova
Znaci ljekar je radio za 1300 osnovne plate ako je povećanje 60%