Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavisi koliko ih je dodo potkovao i koliko ga moraju slusati
À Milorad naravno neće podnijeti ostavku iako je pun kao brod
Španija je to rješila odma u startu pohapsila separatiste i suđenje. Ne može Dodik & co. biti iznad države, hapsi bagru pa ćeš vidjeti kako su manji od makova zrna, samo malo volje i podrške zapada...
Sjetite se vremena koalicije SDA i SDS tada je BiH napravila najveći korak naprijed. Sjetimo se ministara iz SDS poput Šarovića i Mektića radili za BiH bolje nego Bošnjaci niko nije pretio secesijom tj ratom niti psovao genocid ali Hrvatima nije odgovorao Mektić Titin inspektor jer je otkrio plan Mate i Kolinde da vrbuju vehabije koji bi trebali unijet oružje u džamiju kako bi opravdali Kolindinu izjavu o 20 000 vehabija u BiH.
Nije bitno sta kazu hrvati, srbi, bosnjaci, ostali…presuda je donesena na medjunarodnom sudu u Hagu i kaze da je genocid pocinjen od strane tzv vrs-a i to je to…mozete negirati, vjerovati ili ne…ali to je jedna neizbrisiva cinjenica…preude za ratne zlocine preko 1000 godina zatvora isto cinjenica itd
Jedini koji bi mogao imati sanse je Vukanovic. SDS davno propao, Borenovic lopov, Trivicka nema faktor X.
Evo gastal sam namah popio da mi kiselinu ublazi, koliko sam se nasikiro od saznanja sta radi mjesna zajednica rs!
konacno mozemo reci da RS ima srpsku opoziciju hrvatskoj vladi hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahah
sta vam radi katoliban iz ercegovne Laktasenko 🤣
Ja i opozicije... ne znas sta je gore...
E moje srbende Igor dobio hrvatsko državljanstvo Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Ne znam kakva je situacija u FBiH, ali meni u RS je realno pun qrtz više i Dodika i opozicije i izbora. Da imamo imalo mozga za građansku neposlušnost, na cijeloj teritoriji, možda bi i imali šansu da re siješimo ove bagre, skupa.
Ako ste pametni, hocete al posto niste...
u manjem entitetu opozicije nema...svi podrzavaju genocid kao i dodik...
Гледам синоћ дилм Дина 2 и нмг да вјерујем каква подударност са болешњаштвом; прво назив филма "Деен-а", а друго - изабрани јахач дивовског црва, Муад' Диб, - болешњо Фуад Деен (Фоод-о) и црна белегија.
Па подржавате геноцид, призивате рат, "дуго полувријеме", "вакат", али да вам то други заврше, а ви да диваните. Ви у мањем дијелу Пхедерације (23%), из 2 дијела. Вама је "веће" 23% од 49%.
U RS ništa novo, sve jad i bijeda. Dodik ih 20 godina u mozak tuca, a oni i dalje vjeruju da je on njihov. 😂🤣😂🤣
А у мањем, покиданом дијелу Пхедерације (23%) мед и млијеко?
Koga briga kad im je politika identična