Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to neka šteta za djecu, svakako je sistem obrazovanja katastrofalan, tako da djeca osnovne škole završe polupismena, sa sramotnim nivoom znanja, o daljem školovanju da ne pričam
Vratiti djecu sto prije, ima nacina. Ovim pravimo dugorocnu stetu ne samo u obrazovanju nego i svim drugim sferama. Zivot mora da se nastavi, ne po svaku cijenu ali ima nacina
@MisliSvojomGlavom naravno kad u kuci niko s djecom ne radi nego im.se tutnu ekrani u ruke, da ne peglaju roditelje. Od igrica niko nije razvio vokabular, samo tikove i ovisnost. Stariju djecu odgaja srbijanski pop-folk, uzor ie Karleusa. Niie do skola, do roditelja je!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovoliki tekst i opet nam niste ništa rekli ni hoče ni neče...ispirate nam mozak
Aaaa
ionako će sve zaboravit do septembra ovako bar ne troše pare roditljima
Mnogo griješite kada nastavnike i profesore krivite za sve. Pobogu, pogledajte njihove roditelje i ko odgaja tu djecu. Nastavnici se trude maksimalno da utiču da odgoj djece, ali shvatite da sve dolazi od kuće. Ne mogu ni nastavnici/profesori sve greške ispravljati njihovih roditelja. Naravno, ne govorim za sve roditelje. Zato, roditelji, manite se zadruge i ostalih gluposti, nego vaspitajte svoje dijete da bude neko i nešto u životu.
Djeeci podjelit petice zakljucno, a ove uhljebe od prosvete sve na minimalac a ko je na odredjeno na biro ko i nas u privredi. To je zalosno, oni su najveca uhljebska banda u drzavi, politicka vojska sad treba to prebrat taj kukolj pocistit... Jos su djeca isla u skolu cuo sam pojedine od njih govore uz suze radosnice "Nema skole do kraja godine!" Jesu se najeli bjelog hljeba malo im pola godine godisnjeg i takve plate na pola radnog vremena a sad ni to!
@stubrijez pa de postani ti prosvjetni radnik pa im pokazi kako se radi, ako vec niko od njih ne valja. Lako je kritikovati iz foteljice svog doma.
Ma trazit cu da meni i zeni uplate po platu makar minimalac i naravno doprinose za ovo vrijeme sto moram da glumim i ucitelja, nastavnika i pogotovo vjeroucitelja jer moram i saburati pored svega
Prepisivači nesposobni! Čekaćemo vakcinu. Di naredne godine.
naravno da se vara i zovu instruktori da rade testove i slicno. koje dijete ne bi iskoristilo tu priliku? profesori su toga svjesni, i naravno po tom pitanju se nista ne moze uraditi. a ni roditeljima ne smeta jer zaboga vise nije toliko bitno da se nauci, bitno je da se petice nizu u knjizici.
Hvaka klix sto mi brise komentar 5 puta
Škola se mora nastaviti , da bi njemačka dobila skolovanu radnu snagu.
Djaca kojoj ima ko pokazat’, kao prvo kako se ova platforma koristi a kao drugo, ta gradiva, ona neće ništa izgubit, mogu samo bit’ još bolja a što se tiče vaspitanja, to svakako roditelji rade, tu škole nemaju nikakav uticaj.
Nema od skole nista ... online sve .... tako je bolje za sve..
Ako budu kretali sredinom Maja bolje da nikako i ne idu..
Dje nam je ta kabinetska u Mostaru? Online skolovamje uz support roditelja bi bilo jos kvalitetnije da slobodno preporucite youtube lekcije dok svoje ne izradite. Dadnite djeci u finishu da vam posalju power point prezentacije za odredjenu tematiku da procjenite koliko ste uspjesni.To bi ste trebali i u redovnom skolovanju a ne glupo bubanje,simulirajte i stimulisite zadacima buduce radno okruzenje djece.
98% djece putem online nastave gleda kako da "prevare" i dobiju bolju ocjenu. Angazuju se instruktori za vrijeme casova da za djecu rade test zadatke, sto roditelji podrzavaju. Sutra kada djete padne na prijemnom ili gdje drugo ne pokaze se dobro, roditelji ce se cuditi kako...
A niko da prica ko ce da cuva tu djecu ako oba roditelja rade jer nam je onaj celavac juce poručio da imamo samo 7 dana placenog. I kada ispucamo godisnji i tih 7 placenih kuda sa djecom. Ima roditelja koji to vec jesu ispucali a poslodavac nece da izađe u susret boli ga..... Tko da roditeljima ostaju dvije mogucnosti da ih vode na posao ili da daju otkaz.
Skola je obrazovna ustanova a ne vrtic.