{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HNV BiH: Politička kriza je narasla do nepodnošljivih razmjera

F
16.11.2007. u 14:22
0
0
HNV BiH: Politička kriza je narasla do nepodnošljivih razmjera
0
HNV BiH: Politička kriza je narasla do nepodnošljivih razmjera
Upravni odbor Hrvatskog narodnog vijeća (HNV) BiH smatra da je politička kriza u BiH narasla do nepodnošljivih razmjera te da tako proizvodi i općedruštvenu, a posebno ekonomsku krizu.
Iz tog odbora ocjenjuju kako bi za budućnost BiH bilo vrlo važno da svi narodi i građani doživljavaju i prihvaćaju Sarajevo kao njezin glavni grad.

Upravni odbor smatra da trenutačna kriza nije samo pokazatelj nego i zahtjev za traženje rješenja problema, a u kojima se BiH nalazi već dulje vrijeme.

Upravni odbor podržava nužno potrebnu reformu policije i ustava što je hrabro inicirao visoki predstavnik Miroslav Lajčak te ističe da je jedino tako moguće ostvariti integracije BiH u Europsku uniju te da je zbog toga potrebno onemogućiti blokadu reformi i ukloniti sve političare koji ju provode radi svojih političkih ciljeva.

Upravni odbor HNV smatra da se u rješavanje krize trebaju uključiti i intelektualci, mediji i građani BiH te da treba početi javno i bez straha govoriti o nemoralu i kriminalu pojedinaca i grupa koji ističu da govore u ime svojih naroda, a zapravo rade na štetu svoga naroda i svih ostalih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: