{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HDZ 1990: Vlada HNŽ-a diskriminira općinu Ravno

F
4.6.2007. u 17:30
0
0
HDZ 1990: Vlada HNŽ-a diskriminira općinu Ravno
0
HDZ 1990: Vlada HNŽ-a diskriminira općinu Ravno
Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) 1990 najoštrije prosvjeduje zbog odluke Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, koja je navodno zaustavila isplatu proračunskih sredstava za općinu Ravno.
"Vlada Hercegovačko-neretvanske županije do sada je uvijek izdvajala proračunska sredstva za pomoć onim općinama koje nisu mogle same zadovoljavati svoje temeljne društvene obveze zbog teškog ekonomskog stanja u kojem se nalaze.

Jedna od takvih općina, zasigurno je i Ravno. No ove godine, vlada u 'tehničkom mandatu' bez ikakvih argumenata zaustavila je isplatu ovih toj općini sredstava koja su svih proteklih godina redovito uplaćivana. Proračunska sredstva izdvojena su samo za općine Stolac i Konjic", navodi se u priopćenju iz HDZ-a 1990.

U toj stranci smatraju da je razlog ponašanja aktualne vlade "čisto političke prirode".

"Naime, u Ravnom na vlasti nije HDZ BIH ni SDA, kao što je to slučaj u Stocu i Konjicu. Ravno je diskriminirano isključivo zato što je na prošlim izborima HDZ 1990 u ovoj općini osvojio uvjerljivo najveći broj glasova. To je nedopustivo ponašanje odlazeće vlade i još jedan pokazatelj da je ta vlada u funkciji partikularnih interesa pojedinaca iz HDZ-a BIH i SDA, a ne naroda i građana u ovoj županiji", stoji u priopćenju.

HDZ 1990 najoštrije prosvjeduje zbog te "diskriminirajuće odluke" vlade u tehničkom mandatu i najavljuje da će uskoro ispraviti "tu nepravdu, ne samo prema općini Ravno, nego i prema svim korisnicima proračuna koji nisu adekvatno tretirani u sadašnjem proračunu HNŽ-a".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: