Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaslužena penzija
hvala mu i od mene pratio sam njegov rad
Dok je Hadžića SDA ne umire
Bolje i sda nego dugine boje
i nemoj ali prvo pod istragu za mućke znane i neznane. završi bar tu zgradu za koju si dao dozvolu na državno zemljište.
Lesinari na okupu!
Covjek pod krivicnim prijavama...nijedna vlast ne zna izabrati mlade da poguraju. Samo starohane i ljude koji su u procesu za zatvora, one koji klimaju glavom jer drugo ne znaju. Uglavnom poslijeratni ahbabi, SDA tu prednjaci, zato i jesu biznismeni.
SDA obotnica fuj
Najveci lopov i izdajica svog naroda je Ejubovic Hamdo
ovaj sta je pokrao i talova uradio za svoj dzep je nevjerovatno...
jok eto neće se kandidovati....pos'o je dobar, a para laka....ja sam načelnik hadzića, nek' kapa dok kapa...dok god misle da sam najbolji, možeš onda mislit' kakvi su ostali.... Samo kod nas podkapacitirani političari, vođeni jakom željom i ambicijom, a ne sposobnošću i kvalitetnim projektima mogu da jašu na budžetima do zadnjeg daha. I da naglasim, Hamdo je još dobar kakvih ima...
Čudi me
Rijetko pametan politicar realno ...