{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Halilović čestitao Svjetski dan crvenog križa i polumjeseca

F
8.5.2009. u 11:54
0
0
Halilović čestitao Svjetski dan crvenog križa i polumjeseca
0
Halilović čestitao Svjetski dan crvenog križa i polumjeseca
Safet Halilović
Ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Safet Halilović uputio je, u povodu 8. maja - Svjetskog dana Crvenog krsta/križa i Crvenog polumjeseca, čestitku Društvu Crvenog krsta/križa BiH, Delegaciji Međunarodnog komiteta Crvenog križa u BiH i Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca u BiH.
-Humanost, nepristrasnost, neutralnost, nezavisnost, dobrovoljnost, jedinstvo i univerzalnost principi su na kojima milioni volontera širom svijeta pružaju pomoć ugroženima i afirmiraju humane vrijednosti.

Međunarodni Pokret Crvenog krsta/križa i Crvenog polumjeseca, bez diskriminacije, pruža pomoć svim ranjenicima na ratištima, nastoji spriječiti i ublažiti ljudsku patnju gdje god ona postoji u što su se, u prošlosti mogli uvjeriti mnogi građani BiH.

Zbog toga vam još jednom upućujem iskrene čestitke za mnogostruke aktivnosti koje provodite u korist svih ljudi, bez diskriminacije i ograničavanja. Želim da i u narednom periodu svojim aktivnostima i zalaganjem doprinesete etabliranju humanih vrijednosti u svijetu i pružite konkretnu pomoć svima kojima je potrebna, navodi se u čestitki ministra Halilovića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: