Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripreme za proslavu 9.januara već su se zahuktale. Hoće li se uopće sad slaviti nakon što su bošnjaci negodovali? Ako neće, zašto se auto-cesta zove "9.januar" i zašto se Srbi uvelike pripremaju za slavu ?
Slaviće se, a doći će i Dragan Čović na slavlje , kao i obično
@odliv mozaka Pa čuj, da sam ja recimo-pozvan, bilo bi kulturno uljudno se odazvati. To su osnove bon-tona.
@Tender.Jbg.Nemoj da kmećiś.Te tvoje poturice uvijek su za pare se snaśli..Prodaj kosovo pa istočno sarajevo ide dalje i stiče do doboja semberije..dervente..itd.
Ubaciti na meni i janjetinu... Znao sam da ce boosnjoci da se bune radi prasetine i najavljivao sam da ce se pozvati na "vitalni nacionalni interes"!!!
@laser007 Kad ste kokuzi pa jedino krmetinu mozete jesti ;)
@laser007 Kad ste kokuzi pa jedino krmetinu mozete jesti ;)
A ma ljudi ljudski.Śta je ovo..Veliki Četo tender kmeči vazdan.
@Tender. Odrźan i 1 500 000 km a sa ovom odlukom nije ni vaźeći vrno na bjelo. A Mujo mogo bi neku bliźu ti malo koju nabiti na onu stvar.
Pa i bolje što nije važeći, mi smo njega održali i pos rali se na zakone tzv. BiH. Pokazujemo da možemo šta hoćemo. SIla smo!
@tender ahahahahahahahahaha
@tender i ti si isti izdajnik ko i ovi za koje govoris... konju jedan nije narod kriv, kriva je fasisticka vlast na svim stranama, gade mi se takvi kao ti na bilo kojoj strani (plitki; suplji bolje receno, zatucani itd itd)
upravo ste vi krivi za sve sto se desava na balkanu, majmune jedan
@stoniran kad kazem vi, mislim na balje, cete i ujke koji i dalje furaju ono sto im je receno prije 25 god
e moje bosnje,kakvi ste vi glupani...sve je ovo u reziji Milorada Dodika...sad ne moze u sl.glasniku objeviti rezultate,bez rezultata niko nije kriv....a 9.januar ce se slaviti kao i do sad...
2018. Referendum o nezavisnosti RS 2019. Bošnjaci se žale Ustavnom sudu kme 2020. Sud odluči da su Bošnjaci bili u pravu kme 2021. Nezavisna Republika Srpska se izvinjava Saudijskoj 24% Bosni i želi joj sve najbolje u budućnosti.
ima istine u ovome i meni kao bosnjaku je zao sto je to tako (nije mi zao fasista, nego obicnog naroda)... ne znam kad ce se ovi 'moji' opametit i skontat neke stvari.
Sad ce mile referendum prvo da ih proglasi izdajnicima pa onda ide referendum o ukidanju tog suda u ovoj formi jer ove sudije ocigledno nisu podobne vise.
Referendum je održan pa se vi sad slikajte. A i 9. januar će biti proslavljen ko nikad do sad. kme
Haj sad lagano otvori frizider i uhvati se pastete od 30 feninga ako i to imas. Bijedo.
@krajprice Ma nema veze, bjeda pa bjeda. Bitno je imati obraz a ne ko Poturice prodati vjeru za večeru, mamu vam izdajničku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jooooj cime vi zaradjujete svoju platu................zemljo otvori se
@drinsky1serbico i to je mnogo bitno ?? i na to trose svoje dragocijeno vrijeme i nase poreske novce ? ma daj
Kao sto maloprije napisah tamo. Milokrad se sprda sa Srbima, cim mu je neko sapnuo da mu ide robija i izolacija, odmah sistem brisanja tragova. Pitam se samo sta ce jos morati dati da ne zavrsi u bajbuku :)
Dobro :)