Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo svoju majku smrdljivu koji je ono preletac.Hadzibajric bio prvo sda...pa onda preletio ka trojci i kaze oce praviti garaze i hoce podrzat bogica...nije malo proslo...onda opet odrekao se trojke i preletio na stranu sda,srusio bogica,odusto od gradnje garaze i sad hoce praviti trg aliji izetbegovicu...hebo li ti mamu svoju malumnu.Odakle ti pravo da ti pravis nesto bez saglasnosti visih nivoa vlasti.Prave spomenik zlocincu i psihopati aliji a nece da naprave spomenik-nastavljam dole...
Jesi primio terapiju
nece da naprave spomemik i hoce da mu ukinu ulicu-ulicu Srđanu aleksicu....momku koji je spasavao bosnjaka alena glavovica kojeg je batnjala vojska rs...spasio ga srđan aleksic ali je nazalost izgubio zivot u toj borbi....i sada sda hoce da mu ukine i ulicu...nije samo da mu nece trg napraviti....kaze srdjan se slikao sa kapom cetnickom....sdaovci hebem li vam majku retardiranu i bolesnu...do kad ce vas vise narod podnositi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Samo mamlaz moze od parka praviti garazu. Toliko o neimaru Hadibajricu
Turska u totalnoj banani, oni za taj park jedino mogu cvijece pokloniti, i to da ga sami dovezemo
Btw zgradu Ekonomskog fakulteta i pola tog parka treba vratiti Srpskoj pravoslavnoj crkvi pa da složno živimo ko braća
Predlazem da se trg Alije Izetbegovica preimenuje u trg Dzemala Bijedica koji je mnogostruko vise doprinijeo razvoju RBiH u svakom pogledu. RBiH je bila prava multikulturalna sredina na ponos cijeloj Jugoslaviji i Evropi bez ugrozavanja svih ljudskih prava izuzev prava fasista koji u ovoj Alijinoj Dejtonskoj BiH jedino imaju prava (fasisti iz sva tri naroda).
Kakav ljudi vi budzet spominjete?! Pa nas budzet nije dovoljno velik da se samo isplate plate uhljebima koji sisaju drzavi krv!
Također, treba rekonstruisati i naziv trga i dodijeliti mu neko realno ime.
Ovaj Hadzikurčibajrić je jedan od vodećih bitangi ,koji su političke prevare i manipulaciju doveli do savršenstva
Zar tako bitno mjesto samo zavisi od zelje i volje i mogućnost jednog načelnika?
Prvo, od ovog nece biti nista. Drugo, sve se u ovoj kvazi-drzavi gradi od donacija. Trece, gdje odlaze pare od jednih od najvecih poreznih nameta u svijetu?
kao drzava mi smo isti kao kad migranti prose na semaforu
Neću da me išta podsjeća na Aliju,kako sam čuo za njega sve mi krenulo nizbrdo
O ne. Ovaj opet na svoju ruku radi najbitniji trg u drzavi, i to uz pomoc neku znj turske opstine. ZEMLJO, otvori se!
Srdjan Mandic bio za ocuvanje parkova i zelenila a evo i on ulozio apelaciju...
Hadzibajric ako uradi po svom, ne moze valjati nikako. Idiot koji ubrzano provincijalizira grad. Najbolji primjer je krkanska garaza preko puta Vijecnice.
ahhaha jbo vas alija
malo je ovo Sarajevo, i ovo da bude glavni grad stvarno nikako