Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministar pravde?🙋,🤔😂
Mi bosnje cemo sve pozicije zauzeti jer Rvati su izjednačeni sa Romima.
ovaj papak je zaposlio citavu ramu po drzavnim institucijama u sarajevu... a vazda nesto kritikuje bosnu
Sada optužnicu protiv nje!!
Svaka čast na strateški odigranoj predstavi. Dok su bošnjački "lideri" mislili da smjenjivanjem Tadićke nešto dobijaju vi ste im to dopustili i imenovali čovjeka koji vam još više odgovara. SDA jednostavno nema strategiju ni u čemu.
Vidjećemo..ovaj Kajganić je svakako privremeni..iduće godine se mjenja član VSTV-a ispred tužilaštva federacije koji je sad glasao za Kajganića..moguće je da se tu uspije progurati neko ko nije iz ove izdajničke ekipe..a Lagumdžija vjerovatno može odgađati proces do tada
Ma Grubeša je zadovoljan..koalicija HDZ-SNSD je uspjela izglasati svog kandidata Kajganića koji će do izbora novog glavnog tužioca nastaviti raditi kao i Tadićka ili gore..ako ostane isti ovaj saziv VSTV-a kad se bude birao stalni glavni tužilac, jasno je da će opet progurati nekog ko će njima služiti.
Tebi je mrsko i živjeti, na faci ti piše.