Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa imovina je neotudjiva tamo. Treba zatvorit one koji ne dozvoljavaju da nas narod uredi i proda te objekte,plati takse od momenta donosenja ove odluke a ne 28 god.retroaktivno jer ide se na to da dug pojede vrijednost.Ruglo jeste ali njihovom krivicom i nedopustanjem da se poradi na tom polju.
Fakin
Ovo je najbolji pokazatelj, zašto treba insistirati na izbacivanju HDZ-a iz vlasti pod svaku cijenu. je li ga plaćaju iz Zagreba ili iz Sarajeva ? Očito legalno iz Sarajeva, a ispod stola iz Zagreba
Sve je receno kad on cestita drugoj drzavi na oduzimanju BIH imovine sta da kaze. U evropi se za ovo odgovara pogotovo jedan ministar.
Kaze neko ko pomaze ratnim zlocincima,to govori da je u dusi i sam zlocinac!
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Meetcriss.ml
Ne znam samo odakle pravo ovom čovjeku da ikog kritikuje. Pa ti si majmune ministar pravde, tako da si ti trebao to pokrenuti!
Samo zapamtite da je ovo ministar i čovjek koji je omogućio ratnom zločincu Radiću da bude izručen RHR, i onda tamo bude pomilovan taman onoliko koliko mu treba da bude pušten na slobodu ! #NosiocEvropskiVrijednostiHDZ
Al je zato inkasiro 200.000 eur-a i stancic u Makarskoj...vec neki portali iz HR cackaju
Majkem, u HDZu ustasa do ustase