Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje di do sad bio ministre
Josip Grubesa nikada nije zavrsio pravni fakultet, vec filozofski i on ima doktorat iz filozofije. Prvo je u Zadru zavrsio srednju skolu za svestenika, pa filosofski fakultet. On je kao vjerni sluga katolicke crkve i stranke HDZBiH-a, perfektna osoba za minstra pravde u Vijecu ministara BiH, na kojoj je funkciji vec 6 godina, ali do sada skoro nista nije radio, osim sto je mjesecno uredno uzimao 4500 KM, jer nema pojma o pravu i pravosudju.
Može li ovaj ministar, da nam pojasni bez pomići svojih savjetnika, sta se to treba mjenjati? Mislim da ne može. Čovjek i u 5 godini mandata, pojmom pravde vlada pocetnički i diletantski.
Ctrl+Alt+del tako treba sa VSTV -om
o UZP Poklonik grubeša. ovo onaj što je UZP osuđenika pustio da se brani iz Hrvatske... govno otjerati sa te funkcije koju zastupa