50.000 KM
38

GRAS u Hadžićima otvorio novi objekt za prodaju karata i kupona

Piše: Se. H.
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
U saradnji lokalne zajednice i KJKP GRAS, ovom preduzeću je danas ustupljen objekt za prodaju karata i kupona na području općine Hadžići, čime će se smanjiti gužve prilikom kupovine pretplatnih karata.

"Dugo smo čekali da ovaj objekt ustupimo nekome ko ga treba, a prvenstveno je bio potreban GRAS-u radi prodaje karata i budućeg dispečerskog mjesta s kojeg će se upravljati cijelim saobraćajem na području općine Hadžići", rekao je načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović.

Sredstva za projekt u vrijednosti od 50.000 KM finansirala je Općina Hadžići.

"Ovo je jedan veliki korak u našoj realizaciji spašavanja GRAS-a. Općina Hadžići nam je pomogla donacijom ovog objekta. Našim radnicima ćemo omogućiti da rade u mnogo boljim uslovima, što je naš primarni cilj. Moj cilj jeste da sačuvam sva radna mjesta i da ljudima omogućim bolje uslove za rad", istakao je Haris Gušić, upravitelj KJKP GRAS.

Nazvao je ovo malim simboličnim trenutkom jednog pomaka GRAS-a prema naprijed i dodao kako će u budućnosti nastojati otvoriti još mnogo ovakvih mjesta. Zahvalio se načelniku, lokalnoj zajednici i svim privrednicima KS koji im daju podršku. Poručio je građanima da kupuju kupone i da će se ubrzo voziti u najljepšim vozilima.