{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


GRAS pomaže unesrećenima: Više od stotinu radnika u akciji čišćenja

23.5.2014. u 08:01
5
6
GRAS pomaže unesrećenima: Više od stotinu radnika u akciji čišćenja
5
GRAS pomaže unesrećenima: Više od stotinu radnika u akciji čišćenja
Uprava KJKP GRAS, zajedno sa Sindikatom komunalne privrede i Sindikatom vozača, udružila se u akciju prikupljanja pomoći ugroženima na poplavljenim područjima u našoj zemlji.
Izražavajući tugu i saosjećanje sa ljudima širom Bosne i Hercegovine koji su pogođeni nesrećom proteklih dana, radnici GRAS-a prikupljali su hranu, higijenska i druga potrebna sredstava koja će biti distribuirana do ugroženih područja, saopćeno je iz ovog preduzeća.

Radnici su se odrekli i jedne dnevnice, a novac će biti uručen porodicama nastradalih.Takođe više od stotinu radnika GRAS-a jutros u 06.00 sati su krenuli autobusima, praćeni kombijem humanitarne pomoći, u područja pogođenim poplavama kako bi pomogli u akciji čišćenja.

"Iako je veliki broj naših uposlenika i proteklih dana na razne načine učestvovao u akciji pomoći nastradalim željeli smo i na ovaj način, organizovano kao kolektiv, dati svoj doprinos u ublažavanju posljedica velike katastrofe koja je zadesila našu zemlju i pomoći onima kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija", kažun iz GRAS-a.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: