|

GRAS: Obustava saobraćaja u ulici Skenderija od 14. do 16. jula

GRAS: Obustava saobraćaja u ulici Skenderija od 14. do 16. jula
0
F
FENA
14.7.2006. u 19:58
0
komentara
0

dijeljenja
GRAS: Obustava saobraćaja u ulici Skenderija od 14. do 16. jula
Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza u ulici Skenderija (od raskrsnica sa ulicom Hamze Hume do raskrsnice sa ulicom Hamdije Kreševljakovića), u periodu od 14. do 16. jula u vremenu od 00.00 do 24.00 sati, doći će do potpune obustave saobraćaja ovom ulicom za motorna vozila i sva vozila javnog gradskog prevoza, saopćeno je iz KJKP "Gras".
Za vrijeme izvođenja radova doći će do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza i to na linijama: trolejbuske linije Otoka-Trg Austrije i Dobrinja-Trg Austrije usmjeravaju se trasom Otoka- Skenderija-Jezero i Dobrinja-Skenderija-Jezero.

Autobuska linija Drvenija-Gornji i Donji Velešići saobraća do trolejbuskog stajališta Hamze Hume ulicama: Hiseta, Hamze Hume iz smijera Velešići.

Autobuska linija Drvenija-Pofalići saobraća do trolejbuskog stajališta Skenderija (prema Grbavici) ulicama: Most Suade Dičberović, Hiseta, Skenderija most iz smijera Pofalići.

Minibuska linija Drvenija-Gomji Velešići-Hum saobraća do terminala Park.

Minibuska linija Latinska Ćuprija-Širokača-Bostarići saobraća do trolejbuskog stajališta Skenderija (prema Grbavici) ulicama: Most Suade Dičberović, Hiseta, Skenderija most iz smijera Širokača.

Po završetku radova bit će uspostavljen normalan režim javnog gradskog saobraćaja, navodi se u saopćenju.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.