{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gras: Obavještenje o izmjeni režima saobraćaja

F
2.6.2008. u 15:52
0
0
Gras: Obavještenje o izmjeni režima saobraćaja
0
Gras: Obavještenje o izmjeni režima saobraćaja
Zbog radova u ulici Bardakčije u skladu s rješenjem Ministarstva prometa i komunikacija Kantona Sarajevo, od 2.juna u 08.00 sati do 2. jula doći će do privremene obustave saobraćaja na minibuskim linijama 72 Park-Hrastovi II i 74 Park-Sedrenik.
Minibuske linije 64 Park-Barice i 89 Park Mrkovići će polaziti s terminala Kovači. Putnici s linija 72 i 74 moći će koristiti liniju 55 Kovači-Sedrenik (Samoposluga) koja će imati uvećan broj polazaka, saopćeno je dans iz GRAS-a.

Period privremene izmjene režima saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva (od raskrsnice sa ul. Kulovića do raskrsnice sa ul. Radićeva) i u ulici Kulovića (od "Narodnog pozorišta" do raskrsnice sa ul. Branilaca Sarajeva) "u etapama u dužini od oko 30 m", produžen je do 12. juna u vremenu od 00.00 do 24.00 sata.

Prvobitno je bilo planirano da radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže privremena izmjena režima saobraćaja bude u periodu od 20. maja do 4. juna u vremenu od 00.00 do 24.00 sata, ali zbog objektivnih razloga KJKP "Vodovod i kanalizacija" nije bio u mogućnosti izvršiti radove u datom terminu.

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajavo na prijedlog stanke KJKP "Vodovod i kanalizacija" iz Sarajeva donijelo je dopunsko rješenje za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulicama Branilaca Sarajeva i Kulovića, radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: